Μην χασετε

Απίστευτη γκάφα στον «Τροχό της Τύχης»: Του έλειπε μόνο ένα γράμμα και… έκανε λάθος

Δεν έχουν τέλος τα μαργαριτάρια παικτών στα τηλεπαιχνίδια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Advertisements

 

Ετσι μετά από την γκάφα ενός παίκτη στο παιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», ο οποίος έδωσε και μία περίεργη εξήγηση για την λέξη «Δελφίνι» και μετά από τις γκάφες των Kυπρίων στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος παίκτης», σειρά έχει ένας άλλος διαγωνιζόμενος.

 

Ο συγκεκριμένος παίκτης, λοιπόν, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στον «Τροχό της Τύχης» και τα έκανε μαντάρα.

Κι ενώ, λοιπόν, είχε βρει όλες τις λέξεις που έλειπαν και του απέμενε μόνο μία λέξη, ο Γιώργος δεν κατάφερε να πει την φράση σωστά.

Η λέξη ήταν το όνομα του πασίγνωστου επιστήμονα και αστροφυσικού «Στίβεν Χοκινγκ», ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να μην τον είχε ακούσει ποτέ ξανα.

 

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και από την απάντησή του, καθώς ο παίκτης αντί για Στίβεν Χόκινγκ έδωσε την απάντηση… Στίβεν Χίκινγκ και μάλιστα εμφανιζόταν απόλυτα σίγουρος για την εύκολη νίκη του.

Advertisements

Στο άκουσμα της απίστευτης απάντησης παρουσιαστές, αντίπαλοι και κοινό έμειναν με τα στόματα ανοιχτά, ενώ ακόμα κι ο πρωταγωνιστής αδυνατούσε να πιστέψει την γκάφα στην οποία είχε υποπέσει.

Βέβαια, στη συνέχεια έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα αναφέροντας αυτολεξεί για τον Στίβεν Χόκινγκ: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει. Δεν τον ξέρω. Θα τον γκουγκλάρω».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τροχός της Τύχης ΙΜΠΟΣΙΜΠΟΛ: «Στίβεν Χίκινγκ»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luben (@luben.tv) στις

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα