Μην χασετε

16 όμορφες DIY ιδέες με φαναράκια που θα φωτίσουν τα Χριστούγεννα σας

Τα φαναράκια των Χριστουγέννων συνδέονται με έναν πιο αθόρυβο διακοσμητικό ντεκόρ, έντονο φως, ζεστασιά και άνεση και, γιατί όχι, γιορτινή ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα ανάβει με ένα φανάρι και όλα γίνονται πιο μαγικά. Υπάρχουν τόνοι ιδεών για το πώς να φτιάξετε τα δικά σας φανάρια διακοπών, τα οποία σίγουρα θα απολαύσετε και θα βρείτε πανέμορφα. Μπορείτε να τα φτιάξετε από ξύλο, μέταλλο, βάζα ή χαρτί και να προσθέσετε διακοσμητικά Χριστουγέννων.

Αν δεν είστε στο DIY πνεύμα, μπορείτε να αγοράσετε μερικά παραδοσιακά φαναράκια από γυαλί και μαύρο μέταλλο και να προσθέσετε κεριά μέσα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μετακινήσετε το φανάρι γύρω, μέσα ή έξω, ανάλογα με το πού θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Μια άλλη μεγάλη ιδέα είναι να προσθέσετε cranberries στον πάγο και να κάνετε μερικά κεριά λιωσίματος για το κατώφλι σας. Τα κουκουναρια, τα καρύδια, οι νιφάδες χιονιού, οι χιονόμπαλες προσθέτουν ζεστή θαλπωρη στη χειμερινή σας ατμόσφαιρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι σας. Καλη απολαυση.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα