Μην χασετε

40 φανταστικές DIY ιδέες διακόσμησης με λινάτσα και δαντέλα

Ένας σούπερ κομψός τρόπος διακόσμησης με ένα άγγιγμα  ρουστίκ ιδιοτροπίας, που θα ερωτευτείτε είναι η λινάτσα και δαντέλα. Η ιδέα εκτός από την διακόσμηση του σπιτιού παίζει πολύ σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις και είναι τόσο γεμάτη και αληθινή η γοητεία τους που θα σας ενθουσιάσουν.

Αν νομίζετε ότι λινάτσα βγαίνει από το στυλ σύντομα, ξανασκεφτείτε το. Η λινάτσα είναι το trend για την shabby shic και ρουστίκ διακόσμηση χρόνια τώρα, αλλά υπάρχουν πάντα φρέσκα, ευέλικτα μέσα για να τη χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους.

Κόβεται και στριφώνεται εύκολα, ακόμη και με κόλλα αν δεν θέλετε να την γαζώσετε, το ίδιο εύκολα με κόλλα θα την κολλήσετε ή θα την καρφώσετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. ταιριάζει με δαντελένια μοτίβα και  δίνει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν θελήσετε να την βάψετε με χρώμα ή και να χρησιμοποιήσετε stencil

Δεν θα θέλαμε να σας κουράσουμε με πολλά λόγια, εξάλλου όπως λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις, γιαυτό δείτε τις ιδέες μας στις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε.

Advertisements

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα