Μην χασετε

Αν θες να έχεις έναν γάμο με διάρκεια θα πρέπει να κάνεις ΑΥΤΑ τα 5 πράγματα κάθε μέρα

Όσο περνάνε τα χρόνια ακούμε όλο και συχνότερα ζευγάρια να χωρίζουν και να «χαλάνε» τους γάμους τους. Παρακάτω θα δεις 5 πράγματα που αν τα κάνεις καθημερινά υπάρχους μεγάλες πιθανότητες να έχεις έναν υπέροχο και μακράς διάρκειας γάμο!

#1. Συγχώρεσε καθημερινά τον σύντροφό σου, στο τέλος της ημέρας, για όλες τις ατέλειες, τα λάθη ή τα μικροσφάλματα που έκανε -οκ, άνθρωπος είναι κι αυτός και μαθαίνει, δεν γεννήθηκε έτοιμος, ούτε έχει γράψει το εγχειρίδιο του… Καλού και σωστού παντρεμένου.

#2. Άγγιξέ τον καθημερινά με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει καθημερινά να κάνετε σ∈ξ. Έστω ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά είναι σημαντικές κινήσεις που πρέπει να γίνονται τακτικά.

#3. Αποδέξου τον άνθρωπό σου. Μήπως ο σύντροφός σου είναι αναβλητικός; Ή μήπως δεν είναι πολύ ρομαντικός; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς για να έχετε μια υγιή σχέση. Φρόντισε όμως εσύ να αναπληρώνεις με τον τρόπο σου το κενό που αφήνει σε διάφορα θέματα.

Advertisements

#4. Κάνε μερικές μικρές όμορφες χειρονομίες. Τι σημαίνει αυτό; Κάν’ του μια έκπληξη, πάρ’ του ένα δωράκι, κάνε γενικά πράγματα που θα τον καταπλήξουν και θα τον αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

#5. Αντάλλαξε ένα παθiασμένο φιλί μια φορά κάθε ημέρα (ή και περισσότερες).

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα