Μην χασετε

Αν η πρώην του ανήκει σε αυτά τα 3 ζώδια την έβαψες

Mερικές πρώην δε λένε να καταλάβουν ότι είναι πρώην, ή έχουν τραυματίσει τόσο πολύ τα αγόρια τους που δυστυχώς τις κουβαλάνε ακόμα μέσα τους να τα στοιχειώνουν.

Δίδυμος

Η ύπουλη Δίδυμος είναι αυτή που έχει κρατήσει το ρόλο της “φίλης” στη ζωή του πρώην της με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μηχανοραφίες να ελέγχει τη μετέπειτα ζωή του. Δε θα κάνει ευθέως τίποτα, αλλά με διάφορες υποχθόνιες μεθόδους θα προσπαθήσει να τον απομακρύνει σχεδόν από κάθε επόμενή του σύντροφο -επειδή θέλει το καλό του.

Σκορπιός

Advertisements

Η δηλητηριώδης Σκορπιός δε θα πάψει να χύνει το φαρμάκι της για κάθε τι νέο στη ζωή του ενώ οπωσδήποτε θα είναι διαθέσιμη για να κάνουν σeξ σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Άμα η πρώην του είναι Σκορπιός το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει νυν του. Τουλάχιστον αυτή είναι ειλικρινής θα καταλάβεις τις επιθετικές προθέσεις της αμέσως.

Τοξότης

Είναι η πρώην που πάντα διώχνει και σπάνια την αφήνουν. Ακόμη κι αν την αφήσουν, μετά την ξαναποθούν κι εκείνη ούτε καν τους θυμάται. Η Τοξότης είναι η γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του και τον σημάδεψε, δε θα την ξεπεράσει ποτέ για πολλούς λόγους, το πιθανότερο όμως είναι να μη σας ενοχλήσει ποτέ, είναι σίγουρα στον κόσμο της.

πηγή: marieclaire.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα