Μην χασετε

Αν δεν έχετε δει τουρκικό «My Style Rocks» δεν έχετε δει τίποτα! Αρένα το στούντιο με υστερίες και λιποθυμίες!

Πολλοί πιστεύουν ότι το Ελληνικό My Style Rocks το έχε τερματίσει, αλλά δεν έχουν δει το Τουρκικό!

Advertisements

 

Εικόνες από την παλιά «καλή» ελληνική trash tv της δεκαετίας του ’90, θυμίζει η εκδοχή του «My Style Rocks» που παρουσιάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Τουρκία.

 

Εξαιτίας της «ακόρεστης δίψας» του για τηλεθέαση έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις στη γειτονική χώρα, αφού δεν διστάζει να βάλει στα ριάλιτι παραγωγής του, ακόμα και ψυχικά ασταθείς ανθρώπους.

Κλασική η περίπτωση του… ψυχοπαθή «σεφ» Μουράτ Οζντεμίρ, που δεν δίστασε να σκοτώσει τον παπαγάλο του, όταν κόπηκε από τον επόμενο γύρο του Masterchef.

Θεωρητικά το «My Style Rocks» είναι από τα πιο ήπια ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, αφού δεν φτάνει σε εντάσεις αυτές των ριάλιτι επιβίωσης, τα οποία έχουν ακραίες συνθήκες διαβίωσης που ευννοούν τα νεύρα και τους καβγάδες.

Όμως στη γείτονα χώρα αυτό δεν ισχύει, καθώς το παιχνίδι παραγωγής Acun Illicali, παρουσιάζει μία πολύ πιο σκληρή εικόνα στο τουρκικό κοινό.

Οι παίκτριες που διαγωνίζονται να παρουσιάσουν το προσωπικό τους στυλ φτάνουν κατά καιρούς σε ακραίες συμπεριφορές.

Advertisements

Δεν είναι μόνο οι καβγάδες και οι απειλές. Υπάρχουν υστερίες, λιποθυμίες, κλάματα, ουρλιαχτά και επιθέσεις. Ένα πολύ μικρό δείγμα είδαμε και στην ελληνική βερσιόν του παιχνιδιού αλλά αυτά που συμβαίνουν στο τουρκικο «My Style Rocks» ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες – χειρότερες τέτοιες στιγμές από το παιχνίδι, στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα