Μην χασετε

Αντώνης Λουδάρος: Το αμήχανο στιγμιότυπο πάνω στη σκηνή!

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Advertisements

 

Ο Αντώνης Λουδάρος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Χώρα. Μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια στο θέατρο και έχει να διηγηθεί πολλά αστεία, αμήχανα και περίεργα on stage περιστατικά. Ο ηθοποιός μιλά στο People για την Τελευταία Φορά Που…

 

Ξέχασες τα λόγια σου πάνω στη σκηνή;

Το καλοκαίρι, στην περιοδεία της παράστασης Εκκλησιάζουσες. Από την κούραση, καθώς ταξιδεύαμε από το πρωί για να φτάσουμε στο θέατρο, ξέχασα εντελώς τα λόγια που έπρεπε να πω και μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, άρχισα να αυτοσχεδιάζω. Δεν θυμάμαι καν τι είπα εκείνο το βράδυ. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η σκηνή μου φάνηκε ένας αιώνας! Ηρέμησα μόνο όταν ο κόσμος άρχισε να γελά και να χειροκροτεί, αγνοώντας προφανώς το δικό μου δράμα και απολαμβάνοντας την κωμωδία της Πραξαγόρας.

 

 Έκανες μια εξαντλητική δίαιτα;

Σοβαρή δίαιτα, πάει καιρός. Προς το παρόν, έχω κόψει τα γλυκά και με πολύ κόπο, ομολογώ. Αλλά, με το τρέξιμο που έχω αυτόν τον καιρό, υπάρχουν και μέρες που σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!

Advertisements

 Είπες “μπράβο” στον εαυτό σου;

Πριν από δύο εβδομάδες που ορκίστηκα να μην ξαναφάω γλυκό μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχω 15 μέρες τώρα που μου λέω συνεχώς μπράβο, περιμένοντας τις διακοπές για να ακουμπήσω επιτέλους τα μελομακάρονα! Και έχω και τον Σταμάτη (Φασουλή), που κάθε μέρα φέρνει στην πρόβα για τον “Συμβολαιογράφο” δυο κουτιά με όλων των ειδών τους πειρασμούς!

 Έκανες ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα θυμάσαι για καιρό;

Πριν από τρία χρόνια που πήγα με φίλους στο Παρίσι και μείναμε για δύο ημέρες στην Disneyland. Πέρασα καταπληκτικά και ξαναέγινα για λίγο παιδί, χωρίς άγχη καισκοτούρες. Ηταν ένα ταξίδι που ευχαρίστως θα ξαναέκανα!-

 

Είδες ένα όνειρο που θυμάσαι ακόμη;

Αν και τελευταία σπάνια βλέπω όνειρα, γιατί πέφτω κάθε βράδυ πτώμα από την κούραση και το τρέξιμο,  είδα πρόσφατα ότι ήμουν πάλι στο σχολείο μου, με τους παιδικούς μου φίλους και στολίζαμε την τάξη για τα Χριστούγεννα, με αυτά τα χαρακτηριστικά στολίδια της δεκαετίας του ΄80. Φυσικά το ξυπνητήρι τα κατέστρεψε γρήγορα όλα αυτά, αλλά όλη η υπόλοιπη ημέρα είχε μία μοναδική αίσθηση νοσταλγίας και γλύκας!

Ο Αντώνης Λουδάρος εκτός από τον «Συμβολαιογράφο» πρωταγωνιστεί στον «μικρό Amadeus Mozart» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ενώ σκηνοθετεί τις παραστάσεις «Ρόζα Έσκενάζι – η βασίλισσα του Ρεμπέτικου» στο Αγγέλων Βήμα και «Ονειρα Γλυκά» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Advertisements

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα