Μην χασετε

Αντώνης Λουδάρος: «Περιμένω τις διακοπές για να ακουμπήσω επιτέλους τα μελομακάρονα»

Ο Αντώνης Λουδάρος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Χώρα.

Advertisements

 

Μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια στο θέατρο και έχει να διηγηθεί πολλά αστεία, αμήχανα και περίεργα on stage περιστατικά. Ο ηθοποιός μιλά στο People για την Τελευταία Φορά Που…

 

Έκανες μια εξαντλητική δίαιτα;
«Σοβαρή δίαιτα, πάει καιρός. Προς το παρόν, έχω κόψει τα γλυκά και με πολύ κόπο, ομολογώ. Αλλά, με το τρέξιμο που έχω αυτόν τον καιρό, υπάρχουν και μέρες που σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!»

 

Είπες “μπράβο” στον εαυτό σου;
«Πριν από δύο εβδομάδες που ορκίστηκα να μην ξαναφάω γλυκό μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχω 15 μέρες τώρα που μου λέω συνεχώς μπράβο, περιμένοντας τις διακοπές για να ακουμπήσω επιτέλους τα μελομακάρονα! Και έχω και τον Σταμάτη (Φασουλή), που κάθε μέρα φέρνει στην πρόβα για τον “Συμβολαιογράφο” δυο κουτιά με όλων των ειδών τους πειρασμούς!»

Έκανες ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα θυμάσαι για καιρό;
«Πριν από τρία χρόνια που πήγα με φίλους στο Παρίσι και μείναμε για δύο ημέρες στην Disneyland. Πέρασα καταπληκτικά και ξαναέγινα για λίγο παιδί, χωρίς άγχη και σκοτούρες. Ηταν ένα ταξίδι που ευχαρίστως θα ξαναέκανα!»

 

Advertisements

Είδες ένα όνειρο που θυμάσαι ακόμη;
«Αν και τελευταία σπάνια βλέπω όνειρα, γιατί πέφτω κάθε βράδυ πτώμα από την κούραση και το τρέξιμο, είδα πρόσφατα ότι ήμουν πάλι στο σχολείο μου, με τους παιδικούς μου φίλους και στολίζαμε την τάξη για τα Χριστούγεννα, με αυτά τα χαρακτηριστικά στολίδια της δεκαετίας του ΄80. Φυσικά το ξυπνητήρι τα κατέστρεψε γρήγορα όλα αυτά, αλλά όλη η υπόλοιπη ημέρα είχε μία μοναδική αίσθηση νοσταλγίας και γλύκας!», λέει στο People.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα