Μην χασετε

Αντωνοπούλου: «Θέµατα όπως βιασµoί ανηλίκων σε προσφυγικούς καταυλισµούς µου προκαλούν θυµό, πόνο»

Η Εύα Αντωνοπούλου, όπως κάθε επαγγελματίας δημοσιογράφος, έτσι και εκείνη, έχει ζήσει αρκετά δύσκολες στιγμές.

Η ίδια περιγράφει κάποιες από αυτές και μιλάει για τα κακώς κείμενα που συνάντησε στον δρόμο της. Δείτε τι είπε…

Κώστας Πρέκας: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Είμαι έτοιμος για γάμο»

Υπάρχει μια στιγμή «on air» που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Advertisements

Με σοκάρουν πάντα οι στιγµές που πρέπει να µεταδώσουµε ειδήσεις που σχετίζονται µε κακοποίηση γυναικών, µε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στους καταυλισµούς, αλλά και τους θανάτους βρεφών. Θέµατα όπως βιασµoί ανηλίκων σε προσφυγικούς καταυλισµούς µού προκαλούν θυµό και πόνο. Ειδικά όταν γνωρίζεις πως θα µπορούσε η ελληνική πολιτεία να έχει βελτιώσει τις συνθήκες στις οποίες ζουν αυτοί οι άνθρωποι, αλλά αντιθέτως επιλέγει τη θανάσιµη αβελτηρία. Εικόνα χαραγµένη στον νου…

Πρόσφατα ένα µωρό 1,5 έτους απανθρακώθηκε στο διαµέρισµα όπου ζούσε, καθώς η µητέρα του το είχε αφήσει µόνο του για ώρες. Επίσης, δεν θα ξεχάσω ποτέ το καλοκαίρι του 2015. Αµέτρητες ώρες στον ΣΚΑΪ, αγωνία για το µέλλον της χώρας, για το µέλλον όλων µας. ∆ηµοσιογραφικά πολύ δύσκολες αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες στιγµές. Κοµµάτι της Ιστορίας.

Θα άλλαζες κάτι στην πορεία σου;

Οχι, δεν θα άλλαζα κάτι, όχι επειδή θεωρώ πως τα έκανα όλα τέλεια, αλλά επειδή από θέση και χαρακτήρα δεν συνηθίζω να κοιτάζω πίσω. ∆εν θεωρώ πως βοηθά κανέναν µια τέτοια πρακτική. Ζω στο σήµερα και σχεδιάζω το µέλλον. Κάνω όνειρα, θέτω στόχους και βήµα-βήµα τους υλοποιώ.

Advertisements

Δέχτηκες ποτέ αθέμιτο ανταγωνισμό ή ρατσιστικές συμπεριφορές λόγω της εμφάνισης ή του φύλου σου;

Αυτές οι συµπεριφορές πάντα υπάρχουν. Είναι σε έναν βαθµό, δυστυχώς, µέρος του παιχνιδιού. Η απάντηση είναι µια και µοναδική: δουλειά, δουλειά και πολύ σκληρή δουλειά. Ολα τα άλλα τα αφήνω σε αυτούς που τα αγαπούν, αλλά δεν αντιλαµβάνονται ότι αναλώνονται, ξοδεύονται µε αυτές τις τακτικές, οι οποίες τελικά επιστρέφουν σαν µπούµερανγκ πάνω τους.

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σ∈ξουαλική μου ταυτότητα – Είμαι ερωτευμένος εδώ και αρκετά χρόνια»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα