Μην χασετε

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά για Λιάγκα: «Η αισθητική μου δεν αντέχει να υπάρχουν στην τηλεόραση αμόρφωτοι, άξεστοι παρουσιαστές»

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το plus size μοντέλο του GNTM, έφερε την οργισμένη αντίδραση της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα story στο Instagram, το οποίο έδειχνε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και από πάνω του, τα σχόλια της Αντιγόνης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ανέραστους, αμόρφωτους, δηλητηριώδεις και άξεστους παρουσιαστές».

«Η δική μου αισθητική πάλι δεν αντέχει να υπάρχουν στην τηλεόραση ανέμπευστοι, ανέραστοι, αμόρφωτοι, δηλητηριώδεις, άξεστοι παρουσιαστές. Ο καθένας με τις ανοχές του. Αλλά οι μπούρδες που ακούω είναι πιο πολλές και από τα κιλά μου. Καλύτερα νούμερο 22 παρά ένα μηδενικό dear», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας

«Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία, είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή όμως και ξαπλώνει στην παραλία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα! Συγγνώμη κιόλας! Είναι άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο ότι αποδεχόμαστε τον οποιονδήποτε».

Advertisements

Για την περίπτωση της κοπέλας που κόπηκε στα bootcamp, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτό που παρακολουθήσαμε τώρα είναι ο ορισμός του bullying. Σε αυτό το κορίτσι, αυτή η παραγωγή έκανε bullying. Σε όλους τους παίκτες των reality παίρνουν βιογραφικό, άρα είναι ξεκάθαρο ότι όταν πήραν την κοπέλα είδαν ότι έχει αναιμία. Το ήξεραν και της έκαναν ψυχολογικό bullying επειδή είναι όμορφη και έχει story σου λένε θα την βάλουμε μέσα στην αρχή… Αυτό είναι ανέντοιμη συμπεριφορά στην κοπέλα διότι ήξεραν ότι λόγω της αρρώστιας δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα