Μην χασετε

Αντζελίνα Χαλντέντα: «Κάποια στιγμή κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και βλέπω πως είχα μόνο κόκκαλα.»

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι The Bachelor, αναφέρθηκε στην διατροφική διαταραχή που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Advertisements

Αν ρίξεις κανείς μία ματιά στις φωτογραφίες της στο Instagram, η διαφορά στην σιλουέτα της σε σχέση με το παρελθόν είναι ολοφάνερη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει χάσει 20 κιλά από όταν αποχώρησε από το The Bachelor. Η Αντζελίνα Χαλντέντα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε και στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει με τα κιλά της. Όπως είπε μάλιστα, επισκέφτηκε και ψυχολόγο.

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63 και έχασα 20 κιλά. Τις τελευταίες ημέρες, κατάφερα να πάρω 3 κιλάκια. Πλέον, επειδή το Instagram σε επηρεάζει πάρα πολύ και έχω λάβει πολλά μηνύματα που λένε “είσαι κόκκαλο”, “δεν βλέπεσαι” ή “φάε κορίτσι μου”, δεν τα έπαιρνα πάντα στα σοβαρά. Όταν όμως, είδα δικά μου άτομα να αισθάνονται κι εκείνοι άσχημα για εμένα, είπα: “Αντζελίνα, όχι”», ανέφερε η Αντζελίνα.

 

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και βλέπω πως είχα μόνο κόκκαλα. Έβαλα τα κλάματα, μιλούσα μόνη μου για μισή ώρα. Μετά συνήλθα, μίλησα και με ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο νευρικής ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι…».

 

Από protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα