Μην χασετε

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου λένε τον Χάρη τον “έχεις ευνουχισμένο”. Δεν είναι έτσι τον έχω προστατευμένο»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έλαβε όταν έκανε την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», αλλά και τον λόγο που πιστεύει ότι το «Σου Κου Family» δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα του  Χάρη Βαρθακούρη.

Advertisements

 

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Ήθελα να μείνω στον Alpha, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στο κανάλι και έπρεπε να τελειώσει για να μην βασανίζεται κανείς. Αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τον σταθμό. Είναι άλλο πράγμα η δουλειά κι άλλο να παίζουμε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε κάποιον και να κάνουμε αυτό που λέμε ο “ψάρακας” στον στρατό. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές. Με θυμάμαι στο Πασαλιμάνι να αλλάζω 15 ρούχα με Facetime».

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, στον ΣΚΑΪ πήγε σαν «δαρμένο σκυλί»: «Μετά την επιτυχία των Globetrotters , το να έχει έρθει το “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” και να κλαίω 5 η ώρα το πρωί με όσα διάβαζα, ήρθε ο ΣΚΑΪ και μου είπαν “μπορείς”».

Η παρουσιάστρια απάντησε στο πως κρίνει την παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στο “Σου Κου Family”. Συγκεκριμένα, είπε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια ,δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά. Νομίζω ότι αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Τον βλέπω μαζεμένο, μου λένε τον “έχεις ευνουχισμένο”. Δεν είναι έτσι τον έχω προστατευμένο. Επειδή είναι παρορμητικός πάντα είμαι σε επιφυλακή».

 

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα