Μην χασετε

Αντελίνα Βαρθακούρη για την πρεμιέρα του συζύγου της στο Big Brother: Θέλω να πάω αλλά προτιμώ να μείνω σπίτι

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Big Brother έχει ξεκινήσει και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη σήμερα Σάββατο. Η σύζυγος του παρουσιαστή Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε πως δεν θα είναι παρούσα στην πρεμιέρα και εξήγησε τους λόγους.

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη και πάρα πολύ χαρούμενη για τον Χάρη και πιστεύω, όχι γιατί είναι άνδρας μου, αλλά θα πάει πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι σε ένα περιβάλλον που τον έχουν αγκαλιάσει. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ όμορφα και ευτυχισμένος και μαζί του κι εγώ. Ανυπομονώ να τον δω και τηλεοπτικά», λέει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αν και ο Χάρης Βαρθακούρης ήθελε να είναι δίπλα του στο νέο του αυτό ξεκίνημα, εκείνη λόγω του Covid-19, θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα του από τον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τις δύο κόρες τους.

«Δεν θα πάω εκεί αφού λόγω κορωνοϊού θα είναι αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και θα βρίσκονται εκεί οι απολύτως απαραίτητοι. Αν και θέλει πολύ να πάω, προτιμώ να μείνω σπίτι. Η δική μου γνώμη είναι ότι σε αυτό το σημαντικό του βήμα πρέπει να είναι με τους ανθρώπους του καναλιού και τους συνεργάτες για να μην του αποσπάσω την προσοχή. Η καρδιά μου, η δική μου και των παιδιών μας, το μυαλό μας, η ψυχή μας και η προσευχή μας θα είναι σαν να είμαστε εκεί», τονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εφημερίδα «On Time».

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα