Μην χασετε

Ανδρέας Φουστάνος: «Με πολλές συντρόφους μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά ηλικίας»

Θέση υπέρ της πρώην συζύγου του Νατάσας Θεοδωρίδου πήρε ο Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up. H γνωστή τραγουδίστρια έγινε στόχος πολλών αρνητικών κριτικών το τελευταίο διάστημα τόσο για την ιστορία που είχε προκύψει με την κόρη της το καλοκαίρι όσο και για τα μέτρα προστασίας που όπως λέγεται δεν τηρήθηκαν σε συναυλία της.

Advertisements

“Κάθε άνθρωπος που είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι δέχεται αρνητικές κριτικές χωρίς να υπάρχει λόγος. Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Επομένως το να δέχεται κριτική ο παρουσιαστής είναι άδικο” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρούργος.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φουστάνος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να συνάπτει σχέσεις με αρκετά μικρότερες γυναίκες.

“Αισθάνομαι ότι ακόμα είμαι σε καλή κατάσταση όμως αν χρειαζόταν θα προχωρούσε σε κάποια επέμβαση” παραδέχτηκε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα