Μην χασετε

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Aπό τα εκατoμμύρια έμεινα χωρίς ευρώ, με έτρεφε ο αδελφός μου»

Μια συνέντευξη από καρδιάς με πολλές αλήθειες και συναίσθημα έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Αντώνη Σρόιτερ.

Advertisements

 

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη συγκίνηση του Ανδρέα για τον χαμό του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στο ερώτημα για τα λάθη της ζωής του Ανδρέα, είχε την εξής απάντηση: Από κει που είχα δέκα εκατομμύρια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ότι κι αν έβγαζα μου τα έπαιρναν, γιατί χρώσταγα. Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου. Ήρθε με τη γυναίκα του και μου λέει: όσο έχω χρήματα θα σου δίνω εγώ. Και ξεκίνησε να μου δίνει 2.500 χιλιάδες ευρώ. Με την κρίση και την ασθένειά του, μου έδινε το βασικό μετά μου έδινε 500 και κάποια στιγμή τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω να σου δώσω. Και του είπα αν είναι δυνατόν. Και έμεινα πάλι χωρίς ένα ευρώ. Άνοιγα το ψυγείο και ήταν άδειο. Δεν είχα ας πούμε κρέας. Δεν είχα κινητό. Μου έδωσε ο γιος μου ένα κινητό. Δεν έπαθα τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Μόνο η Μήλος με πείραξε. Που δεν μπορούσα να πάω.

 

Ήμουν ένας άνθρωπος που έδινα πάντα δανεικά. Όποιος μου ζήταγε του έδινα. Τότε που υπήρχαν οι δραχμές, τα 5 εκατομμύρια ήταν για πλάκα. Και δεν μου τα έδωσαν ποτέ. Άντε να μου τα έδωσαν 2 στους 10. Αν μου τα  έδιναν πίσω θα μπορούσα να ζήσω άνετα.

Δεν έπαθα κατάθλιψη. Αλλά δεν ήθελα αυτό που περνούσα να το περνάω στον άλλο. Υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν αν θέλεις λεφτά να σου δώσω. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένα από αυτούς. Επέμενα να μου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Με πήρε δυο φορές και επέμενε. Μου έκανε εντύπωση. Το προσθέτω στις “προσωπικές μου μαγκιές” ότι δεν λύγισα. Η Μήλος μου στοίχισε. Ο γιος μου ήταν στήριγμα γιατί ήθελε να το δει έτσι. Ενεργοποιήθηκε και αντλούσα δύναμη από εκείνον. Είχα χωρίσει με τη μαμά του και όταν πηγαίναμε ταξίδι πάντα κοιμόμουν με το γιο μου να μην έχει λάθος εικόνες.

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα