Μην χασετε

Ανατροπή: Ανεβαίνει η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» -Τι αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη

Είδηση βόμβα! Οι Θεατρικές Σκηνές κατέληξαν στον πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Μάρκο. Αναμένεται ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες!

 

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς ως πρωταγωνιστής στην παράσταση Ζητείται Ψεύτης, όμως φαίνεται πως θα ανέβει κάποιος άλλος στη θέση του! Την είδηση «βόμβα» έκανε γνωστή η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Advertisements

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης παράστασης και δήλωσε στη Ναταλία τα εξής: «Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα