Μην χασετε

Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: «Μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Δεν ξέρω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου.»

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Έλα Χαμογέλα, βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο και η ίδια είχε κάνει σχετική καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους με τα κορίτσια. Και δεν θέλω να μιλήσω και από τη νομική πλευρά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νιώθω σεβασμό για τις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου» είπε η ηθοποιός.

 

Advertisements

Μάλιστα, εξήγησε πως εκείνες είχαν ένα πέπλο φόβου από πάνω τους, το οποίο είχαν συνηθίσει. «Τελικά ήταν τώρα η σωστή ώρα για να γίνει. Ο στόχος μας ήταν να τιμωρούνται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες κινήσεις. Και θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι οντισιόν. Να γίνονται ανοιχτά και με παρουσία άλλων και όχι σε σπίτια. Είμαι ευγνώμων στον Σπύρο Μπιμπίλα. Βρέθηκε στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή» κατέληξε.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα