Μην χασετε

Αναστασοπούλου: Έξω φρενών με σχόλιο follower που την είπε χοντρή – «Τέτοιες μπούρδες κρατήστε τες για τον εαυτό σας»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό και μίλησε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει σα γυναίκα!

Πού να το φανταζόταν η ηθοποιός πως μετά τη φωτογραφία και το υπέροχο μήνυμά της, θα της τα χώνανε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι «σαν» αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

Μετά από ένα αρνητικό σχόλιο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε Instastories της κάποια βίντεο και δεν δίστασε να πει πως θύμωσε με αυτό που διάβασε και έδωσε την δική της αποστομωτική απάντηση στο μήνυμα: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτός σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι».

Advertisements

Τι απάντησε η ηθοποιός; Δείτε στα βίντεο…

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα