Μην χασετε

Αναστασία Περράκη: «Σταματήστε τo μπoύλινγκ στην Σαλαγκούδη, είναι λυπηρό»

Το γνωστό μοντέλο θέλησε να υποστηρίξει την καλή της φίλη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, κάνοντας λόγο για “τρολαρισμα που ξεπερνάει τα όρια της ηθικής”.

Advertisements

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor είναι η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη. Μια παίκτρια που δεν έχει φέρει πολλές νίκες για την ομάδα της και θεωρείται αδύναμη και αργή στον στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές, ενώ υπήρξαν μέχρι και καταγγελίες για μεθόδευση του αποτελέσματος υπέρ της.

Η καλή της φίλη, Αναστασία Περράκη, με ανάρτηση της στο Ιnstagram το μεσημέρι της Πέμπτης, ξέσπασε για όσους, κατά την ίδια, ασκούν μπούλινγκ στη Σαλαγκούδη για την εμφάνισή της στο φετινό “Survivor”.

Το γνωστό μοντέλο θέλησε να υποστηρίξει τη δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για “τρολαρισμα που ξεπερνάει τα όρια της ηθικής”.

“Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται ,από οποία θέση και με όποια δικαιολογία .Στο ποιά είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιά είμαι εγώ ,ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας !?”, ανέφερε.

Ενώ συνέχισε: “Ο κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί ! Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ! Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ ,πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής .Όχι μόνο για την Άνθη που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα