Μην χασετε

Αναστασία Γκολεμά για γνωστό ηθοποιό: «Mε στρίμωξε και άρχισε να με χoυφτώνει»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς τη Δευτέρα συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο των ηθοποιών για την υπόθεση Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη.

Advertisements

 

Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές της ηθοποιού Αναστασίας Γκολεμά, που καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, για τον οποίον υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, ότι την παρενόχλησε σeξουαλικά.

«Βρεθήκαμε μόνοι στο διάδρομο έξω από το ασανσέρ που θα μας ανέβαζε στον χώρο της πρόβας όταν ξαφνικά με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο, ξεκίνησε να με χoυφτώνει σε όλο το σώμα και να με φιλάει. Εγώ τότε άρχισα να θυμώνω και να του αντιστέκομαι λέγοντας του ‘Σήκω και φύγε τομάρι γιατί θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους’».

 

Όσον αφορά τις καταγγελίες για εκφοβισμό από πολλούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς η Αναστασία Γκολεμά ανέφερε πως: «Ξεφεύγουν βρισίδια από σκηνοθέτες και ατάκες του στυλ ‘Κάντο έτσι γιατί εγώ θα σε φτιάξω…’».

Όλα αυτά την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης, ένα από τα πρόσωπα τα οποία καταγγέλλονται για ανάρμοστη συμπεριφορά,

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης: «ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

 

Advertisements

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα