Μην χασετε

Αναστάσιος Ράμμος: «Έχω δουλέψει στη λαϊκή και τώρα κάνω μεροκάματα στην οικοδομή»

Ο Αναστάσιος Ράμμος, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» μίλησε για όλα. Για την καριέρα του, για την περίοδο που εργαζόταν στη λαϊκή, αλλά και για το «J2US»

Ειλικρινής και ακομπλεξάριστος, ο τραγουδιστής δεν δίστασε, μάλιστα, να αποκαλύψει στον παρουσιαστή ότι κάποιες ημέρες βοηθάει έναν φίλο του στην οικοδομή.

Αναφερόμενος στην καριέρα του και στις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει είπε: «Ονειρευόμουν ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, να με δω στην τηλεόραση, να μπω στα βραβεία, να παίξω στο mad, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα και χαίρομαι πάρα πολύ» Όπως είπε, είναι αυτοδίδακτος καθώς έμαθε κιθάρα με φίλους, από το διαδίκτυο και εμπειρικά κάτι που του δίνει επιπρόσθετη αξία.

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε ακόμα και για την εποχή που δούλευε στη λαϊκή: «Τα καλοκαίρια πήγαινα και βοηθούσα τον νονό μου στον πάγκο του στη λαϊκή. Δεν ντρεπόμουν καθόλου, μικρούλης ήμουν τότε. Είχε πλάκα. Έχω δουλέψει και σε μια μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά. Υπήρξα και πωλητής του μήνα τότε».

Advertisements

Έδειξε μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το ταλέντο του στις πωλήσεις, όταν στήθηκαν στο πλατό δύο πάγκοι με ρούχα και ηλεκτρικές συσκευές. Ο παρουσιαστής ως υποψήφιος αγοραστής πείστηκε από τον τραγουδιστή να κάνει …τις αγορές του!

Ο Αναστάσιος Ράμμος χωρίς κανένα δισταγμό, ανέφερε ακόμα ότι θα πάει να βοηθήσει έναν φίλο του στην οικοδομή: «Αύριο θα πάω, αφού δεν δουλεύω, δεν κάνουμε τίποτα, θα πάω να τον βοηθήσω, να πάρω ένα μεροκάματο. Είχα πάει στην οικοδομή και με έβαλε να τρίβω κάτι πατώματα.

Πριν καιρό στην αρχή της καραντίνας, δεν δουλεύαμε πάλι και έτριβα κάτι πατώματα και του λέω κατά τις τρεις η ώρα «πάω να φύγω, φίλε, πονάει το σώμα μου». Ήταν να πάω και την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί κουράστηκα. Μου έστειλε σήμερα μήνυμα και μου λέει «θα έρθεις αύριο», του λέω «με τίποτα» και μου απαντά «έλα δεν θα κουβαλήσεις, θα σκουπίζεις μόνο, άντε να κάνεις κι ένα μικρό κουβάλημα». Και θα πάω αύριο να τον βοηθήσω. Δεν έχω πρόβλημα επειδή είμαι αναγνωρίσιμος. Όταν πήγα στην οικοδομή, είχα ανεβάσει βίντεο στο Instagram, που έτριβα πατώματα».

Όσο για το «J2US», αν και θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του, ο ίδιος ανέφερε: «Κάτι ακούγεται, δεν είναι ακόμη κάτι σίγουρο, μιλάω, γιατί είναι και ωραίο show, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, μπορεί με αυτή την κατάσταση που συμβαίνει, να μην ανοίξει κανένα νυχτερινό μαγαζί και θέλω να δουλέψω.

Advertisements

Για το μουσικό ταίρι του, την Κατερίνα Ζαρίφη, ανέφερε: «Σε περίπτωση που ήταν η Ζαρίφη δεν θα πήγαινα με άλλον άνθρωπο».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα