Μην χασετε

Ανέβασε παλμούς ο Κρατερός Κατσούλης από το βίντεο που έδειξε η Ναταλία Γερμανού για την Κατερίνα Καραβάτου

Η Ναταλία Γερμανού θύμισε σήμερα (Κυριακή 10/2) πως άναψε η σπίθα στη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

Advertisements

 

Και οι δυο τότε βρίσκονταν σε άλλη σχέση, αλλά  η Κατερίνα Καραβάτου καιο  Κρατερός Κατσούλης ήρθαν κοντά και γνωρίστηκαν σε ένα event του Alpha.

 

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου η Ναταλία Γερμανού είχε μια μικρή έκπληξη. Λίγα πλάνα από το εορταστικό πρόγραμμα του Alpha που όπως υποστηρίζει η Ναταλία Γερμανού ήταν μάλλον η βραδιά που άναψε η σπίθα, αφού κατά κοινή ομολογία όσων βρίσκονταν εκεί σε εκείνο το πρόγραμμα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης φλέρταραν αδιάκοπα.

«Ήταν η βραδιά που που σας χάναμε που σας βρίσκαμε, όλο πίτσι πίτσι στα break. Η βραδιά που βρεθήκανε κοντά», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού δείχνοντας τα πλάνα στον ηθοποιό και παρουσιαστή που έκανε τον ανήξερο: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι»

«Η Κατερίνα και ο Κρατερός γνωρίζονταν. Εκείνο το βράδυ όμως άναψε σπίθα. Φλέρταραν το βράδυ εκείνο έντονα», ανέφερε η παρουσιάστρια που πρόσθεσε πως μια εβδομάδα μετά βγήκαν ραντεβού!

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα