Μην χασετε

Ανάδρομος Ερμής Τετράγωνο με Άρη 10/2: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στον Υδροχόο και σχηματίζει Τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, φέρνοντας εντάσεις και παρεξηγήσεις, αλλά και παλαιότερα προβλήματα, που νομίζαμε πως τα είχαμε λύσει.

Advertisements

 

Ο λόγος μας, γίνεται ιδιαίτερα επιθετικός και εγωιστικός και οι τσακωμοί θα είναι σίγουροι, αν δεν προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους!

Οφείλουμε να μην αφήσουμε την παρορμητικότητα μας να φέρει ρήξεις.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , στο τι ξεστομίζουμε και στο τι κάνουμε και φροντίζουμε να περιορίσουμε παιδιάστικες απαιτήσεις.

 

Αποφεύγουμε παρορμητικές επικοινωνίες με πρώην, διότι υπάρχει περίπτωση να εκνευριστούμε και να απογοητευτούμε!

Ο Σταθερός Σταυρός, είναι εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις και προβλήματα, ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

Μάθε τώρα όλα τα μυστικά του αστρολογικού σου χάρτη για την eρωτική σου ζωή!

Advertisements

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ
Μην έχεις επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε καλούς φίλους, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις σοβαρές. Μην λες λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεχε πολύ λάθη και βιασύνες στο τομέα της καριέρας, αλλά και σε οικογενειακά θέματα. Προστάτεψε την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεχε πάρα πολύ την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή. Προβλήματα με επαφές και επικοινωνίες που προϋπήρχαν, επιστρέφουν. Μην είσαι υπεραισιόδοξος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην τα θες όλα δικά σου στον eρωτα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην προσπαθείς τώρα να χειραγωγήσεις ανθρώπους και ιδιαίτερα το σύντροφο. Κλείσε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες.

 

ΛΕΩΝ
Μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης, παρορμητικότητας και οξυθυμίας στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Διαχειρίσου σωστά τις συνεργασίες σου με γνώμονα τη λογική και μην γυρνάς σε μια παλιά σχέση. 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαχειρίσου σωστά την καθημερινότητα και ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του χρόνου σου. Παλαιές εργασιακές εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Μην είσαι απαιτητικός στην eρωτική ζωή, μην τα θες όλα δικά σου και πρόσεχε αν αυτά που ξεστομίζεις, πληγώνουν. Προστάτεψε την φήμη σου από eρωτικά και κοινωνικά λάθη. Μην παρασύρεσαι σε έναν eρωτα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προστάτεψε την οικογένεια και μην ξεσπάς πάνω στους δικούς σου ανθρώπους. Θέματα παλαιότερα που αφορούν το σπίτι, επιστρέφουν. Πες όχι στο eρωτικό παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί εσύ θα είσαι ο χαμένος. Μην είσαι επιθετικός και απαιτητικός σε κοινωνικό περιβάλλον και αδέρφια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σταμάτα όσο είναι καιρός τις άσκοπες σπατάλες και μην κάνεις καμία οικονομική συμφωνία τώρα. Συγκράτησε τα νεύρα σου στην eρωτική ζωή και τις ζήλιες. Αρκέσου σε αυτά που ήδη έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αφήνεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητα σου να σε οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτα λάθη, κυρίως επικοινωνιακά. Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος μια για πάντα.

ΙΧΘΥΣ
Μην δίνεις πάτημα  να σε κουτσομπολεύουν και προστάτεψε τα μυστικά και την προσωπική σου ζωή. Παρασκηνιακές eρωτικές ιστορίες καλύτερα να αποφευχθούν. Επιστρέφουν παρελθοντικές σκέψεις και φόβοι που σε βασανίζουν.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα