Μην χασετε

Ανάδειξε το μαύρισμα σου με αυτά τα 8 χρώματα στα ρούχα σου

Μπορεί το Καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο μας αφήνει μια γλυκιά ανάμνηση και ένα όμορφο σοκολατένιο χρώμα στην επιδερμίδα μας που θα μας συνοδεύουν για κάποιο καιρό ακόμη.

Advertisements

Αν λοιπόν ψάχνεις τον τρόπο να αναδείξεις το μαύρισμα σου, δες τα 8 χρώματα στα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις με ευκολία!

Πρόκειται για κλασσικές επιλογές σε αγαπημένους τόνους που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Κάποια εξ αυτών είναι πιο ήσυχα, ιδανικά ακόμη και για το γραφείο, ενώ δεν λείπουν και τα πιο έντονα ή λαμπερά χρώματα.

Πάρε λοιπόν ιδέες και βρες το ιδανικό ντύσιμο για κάθε περίσταση. Έτσι θα μπορέσεις να απογειώσεις το look σου και να αναδείξεις το καλοκαιρινό μαύρισμα που κατάφερες να διατηρήσεις.

Η απόλυτη αντίθεση με το λευκό χρώμα

Ως γνωστόν το μαύρο με το άσπρο κάνουν μια όμορφη αντίθεση που τραβάει την προσοχή. Για τον λόγο αυτό και τα λευκά ρούχα είναι η απόλυτη επιλογή για να αναδείξεις το μαύρισμα σου.

Ταιριάζουν σε όλες μας και μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα μεμονωμένο κομμάτι, όπως μια μπλούζα ή ένα παντελόνι, είτε για ένα total white look το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το δημοφιλές αυτό ουδέτερο χρώμα μπορεί να αναδείξει ακόμη και το ελαφρώς μαυρισμένο σου δέρμα και να το κάνει να δείχνει πιο έντονο. Πιο συγκεκριμένα, το απόλυτο άσπρο είναι ιδανικό για τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες. Ενώ στις πιο σταρένιες ταιριάζει περισσότερο ένα off white ρούχο, δηλαδή το λεγόμενο σπασμένο λευκό.

Οι αποχρώσεις του μπλε κολακεύουν τις σοκολατένιες επιδερμίδες

Advertisements

Από το απαλό γαλάζιο μέχρι το έντονο μπλε του κοβαλτίου, οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να αναδείξουν το μαύρισμα και να κάνουν την εμφάνιση σου μαγευτική.

Πιο συγκεκριμένα, οι θερμές πρασινογάλανες αποχρώσεις και το τιρκουάζ απογειώνουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας. Από την άλλη μεριά, τα πιο ανοιχτά μπλε χρώματα στα ρούχα δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση και κάνουν το μαύρισμα να φαίνεται εντονότερο.

Ρούχα σε παστέλ χρώματα σε συνδυασμό με ηλιοκαμένο look

Αν ψάχνεις για χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμα σου χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονα, τότε επένδυσε στα παστέλ. Παρά την απαλότητα των τόνων τους, μπορούν να τονίσουν την σοκολατένια σου επιδερμίδα και να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου.

Ροζ, γαλάζιο, μωβ – λιλά, κίτρινο, φιστικί και ροδακινί είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις και τα χρώματα αυτά μεταξύ τους δημιουργώντας όμορφα σύνολα με γλυκές αποχρώσεις.

Επίσης, όσο πιο ανοιχτός είναι ο τόνος που θα διαλέξεις, τόσο πιο μαυρισμένο θα φαίνεται το δέρμα σου.

Κοραλί τόνοι και σοκολατί δέρμα

Οι κοραλί αποχρώσεις περιέχουν θερμούς τόνους του ροζ και του πορτοκαλί. Αυτοί οι τόνοι μπορούν να τονίσουν ακόμη περισσότερο το μαυρισμένο σου δέρμα. Πιο συγκεκριμένα, έχουν την τάση να αναδεικνύουν τους υγιείς ροζ τόνους της επιδερμίδας σου. Έτσι, το δέρμα σου θα φαίνεται πιο φρέσκο και λαμπερό.

Advertisements

Μάλιστα τα κοραλί χρώματα στα ρούχα ταιριάζουν εκπληκτικά με όλες τις αποχρώσεις μαλλιών και τους τόνους επιδερμίδας.

Το ροζ είναι πάντα στις επιλογές μας

Αντίστοιχα με το κοραλί, οι ροζ αποχρώσεις έχουν εξίσου την ικανότητα να κάνουν την επιδερμίδα να αναδείξει τους ροζ τόνους της και να φαίνεται υγιής, λαμπερή και φρέσκια.

Είτε λοιπόν πρόκειται για το παλ ή τον πιο έντονο τόνο του ροζ, τα ρούχα σε αυτά τα χρώματα θα κάνουν το μαύρισμα σου να δείχνει μαγευτικό και έντονο.

Επίλεξε λοιπόν την απόχρωση που σου αρέσει και δημιούργησε κομψά, ρομαντικά και girly σύνολα.

Lime, κίτρινο και άλλες αποχρώσεις των εσπεριδοειδών

Κίτρινο, πορτοκαλί, αλλά και το πρασινοκίτρινο του lime αποτελούν μερικές ακόμη αποχρώσεις στα ρούχα που τονίζουν το μαύρισμα και κάνουν την εμφάνιση σου σ∈ξι.

Οι συγκεκριμένοι τόνοι ταιριάζουν πολύ στις ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Έχουν την τάση να ενισχύουν την λάμψη του μαυρισμένου δέρματος, ασχέτως με το αν το έχεις αποκτήσει με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Φλούο – νέον χρώματα στα ρούχα αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα

Έντονα και φωτεινά, τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για να τονίσεις το σοκολατένιο σου δέρμα. Σε φωσφοριζέ αποχρώσεις του κίτρινου, ροζ, πράσινου, πορτοκαλί κλπ τα ρούχα αυτά όχι μόνο θα σου φτιάξουν την διάθεση, αλλά θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Φόρεσε τα μόνα τους, σε συνδυασμό μεταξύ τους ή ταίριαξε τα με ένα πιο ουδέτερο χρώμα για να διατηρήσεις μια ισορροπία και δημιούργησε ντυσίματα που θα σε κάνουν εκθαμβωτική.

Μάλιστα δεν είναι απαραίτητο το ρούχο να είναι εξ ολοκλήρου φλούο. Μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις ένα κομμάτι με μικρές λεπτομέρειες από νέον χρώματα.

Μεταλλικά χρώματα για εντυπωσιακό μαυρισμένο look

Ρούχα σε ασημί, χρυσές, μπρονζέ και γενικότερα μεταλλικές αποχρώσεις ή από υφάσματα με λάμψη είναι ιδανικά για να αναδείξεις την μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Δημιουργούν όμορφη αντίθεση με το ηλιοκαμένο χρώμα του δέρματος σου και το κάνουν να δείχνει πιο λαμπερό. Τόλμησε το λοιπόν για τις βραδινές σου εξόδους και θα κερδίσεις πολλά κοπλιμέντα!

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα