Μην χασετε

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Μπουρδούμη, είναι ξανά ερωτευμένη!

Απασχόλησε τη δηµοσιότητα µετά τον επεισοδιακό της χωρισµό από τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, λίγο πριν από τον γάµο τους. Η δηµοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έκτοτε, όµως, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

 

Eδώ και περίπου έναν χρόνο πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη, ο οποίος είναι δικηγόρος και ειδικεύεται στο εµπορικό-επιχειρηµατικό δίκαιο.

 

Advertisements

Οι δυο τους είναι συνέχεια µαζί και, παρά τις απαιτητικές επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους, βρίσκουν πάντα χρόνο για να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι κρατά χαµηλούς τόνους και συνηθίζει να αποφεύγει τα πολυσύχναστα στέκια, όπου καραδοκούν κάµερες και φωτογράφοι.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, µετά την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής κατά τη διάρκεια της προηγούµενης σχέσης της, είναι αποφασισµένη να προστατέψει την ιδιωτικότητά της. Αλλά και ο σύντροφός της είναι ένας άνθρωπος που δεν επιθυµεί πολλή δηµοσιότητα. ∆ιανύουν µια πολύ όµορφη περίοδο και ο χρόνος που µοιράζονται είναι ουσιαστικός, όπως περιγράφει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

 

Advertisements

 

«Είναι πολύ ερωτευµένοι, αγαπιούνται πολύ. Ταιριάζουν απόλυτα! ∆εν µπορεί στιγµή ο ένας χωρίς τον άλλον. Το σηµαντικότερο είναι ότι η σχέση τους προέκυψε αβίαστα και χωρίς ‘‘πρέπει’’ ή κανόνες». Γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο, µέσω κοινών γνωστών. Εκείνος φέρεται να κατάλαβε από την πρώτη στιγµή ότι η Αλεξάνδρα ήταν ο άνθρωπος που θα του άλλαζε τη ζωή. Το χιούµορ και η προσωπικότητά της αντιπροσώπευαν όλα όσα έψαχνε σε µια γυναίκα.

Η δηµοσιογράφος αρχικά ήταν διστακτική, καθώς χρειαζόταν χρόνο προκειµένου να προχωρήσει σε µια σχέση. Η ευγενική επιµονή όµως, του Βασίλη, καθώς και η άψογη συµπεριφορά του δεν άργησαν να κάµψουν τις αντιστάσεις της. Το ζευγάρι έχει αφεθεί πλέον σε αυτό που ζει, απολαµβάνοντας κάθε στιγµή και κάνοντας όνειρα για κοινό µέλλον. «Είναι πολύ δεµένοι µεταξύ τους. Φροντίζει πολύ ο ένας τον άλλον και, εκτός από το πάθος που βιώνουν, µοιράζονται και ουσιαστική συντροφικότητα», τονίζει ο ίδιος άνθρωπος στη Realnews.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα