Μην χασετε

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Την περίοδο του κoρoνοϊού μας έτρεφε η 12χρονη κόρη μου»

“Η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη” τόνισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Advertisements

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και το «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την κόρη της που είναι πρωταγωνίστρια σε σίριαλ της σουηδικής τηλεόρασης ενώ παραδέχθηκε πως στην πρόσφατη περίοδο της καραντίνας  το μοναδικό εισόδημα στο σπίτι ήταν της κόρη τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Bachelor είναι παλιά εκπομπή και εννοώ και στη νοοτροπία της λίγο παλιά. Δηλαδή όλες αυτές οι γυναίκες να παλεύουν για έναν άνδρα; Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε το αντίθετο;».

«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα» παραδέχθηκε τρυφερά η παρουσιάστρια. «Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη. Οπότε ήταν πολύ αστείο που λέγαμε, «έχουμε παιδί 12 χρονών και είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που έχει εισόδημα;». Με εντυπωσιάζει πόσο πειθαρχημένη και αφοσιωμένη είναι τόσο νωρίς στη ζωή της».

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο Ευτυχείτε…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα