Μην χασετε

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές – Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι»

Στην εκπομπή του VICE, που είχε ως θέμα «το κυνήγι της τελειότητας» φιλοξενήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει προχωρήσει, ενώ είδαμε τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, της έκανε ένα… baby botox!

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα κι απλά είπαμε να διορθώσουμε δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι».

Advertisements

πηγη 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα