Μην χασετε

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «H Άση Μπήλιου μoυ είχε πει ότι θα ήταν μια χρoνιά με απώλειες, δυστυχώς έπεσε μέσα»

Ήταν το πρώτο πλάσμα λοιπόν που με εγκατέλειψε το 2020. Και εκεί είπα “αυτή η χρονιά πολύ καλή δεν είναι.”

 

Στο περιοδικό OK! και την Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όπου αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε μέσα στο 2020.

Τι χρονιά ήταν για εσένα το 2020;

Advertisements

Ήταν μια χρονιά δύσκολη από όλες τις πλευρές. Μια χρονιά με απανωτά χτυπήματα. Οι απώλειες άρχισαν από τον πρώτη μήνα του χρόνου. Τον Ιανουάριο χάνω την γάτα μου, που την βρήκα αδέσποτη. Αυτό πραγματικά με διέλυσε.  Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί αλλά ήμουν συνεχώς από πάνω της. Να την τρέχω μέσα στη νύχτα για νοσηλεία, να στέλνω μαγνητικές στη Βοστώνη, ασχολήθηκα πολύ γιατί την αγάπησα πολύ.

 

Ήταν το πρώτο πλάσμα λοιπόν που με εγκατέλειψε το 2020. Και εκεί είπα «αυτή η χρονιά πολύ καλή δεν είναι.» Λίγο καιρό πριν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και μου είχε πει «να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα είναι μια χρονιά με απώλειες.» Και δυστυχώς έπεσε μέσα. Ύστερα έχασα τον μπαμπά μου. Πέθανε την ημέρα που έγινε το απόλυτο lockdown στη χώρα στις 23 Μαρτίου. Οπότε ναι, θεωρώ πως ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά στάθηκα στα πόδια μου.

Έχεις μάθει να είσαι δυνατή και να στέκεσαι όποτε χρειάζεται;

Advertisements

Αναγκαστικά το έμαθα γιατί δεν είχα στη ζωή μου στηρίγματα. Ό,τι έχω καταφέρει το κατέκτησα μόνη μου. Δεν είχα από κάπου αλλού να αντλήσω δύναμη και θεωρώ πως γενικά ο κάθε άνθρωπος μόνο από τον εαυτό του μπορεί να αντλήσει το οτιδήποτε. Οι άλλοι άντε να σου πουν καμια καλή κουβέντα.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα