Μην χασετε

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Το target group μου είναι 19 με 31 βαριά – βαριά. Που να κάνω σχέση!»

«Για το πρόσωπο έχω κάνει μεσοθεραπεία. Έχω ξεκινήσει από μικρή όμως σαν πρόληψη.»

Advertisements

 

«Μου έχουν τύχει τρελές σκηνές ζηλοτυπίας με πράγματα που τα άκουσα και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που ζήλευαν και τη σκιά μου» αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο «Έλα, Χαμογέλα!» η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ αποκαλύπτει πως παρά το γεγονός ότι η ίδια επιλέγει μεγαλύτερους από εκείνη άντρες, συνήθως την φλερτάρουν αρκετά μικρότεροι της.

 

«Είναι αλήθεια ότι με φλερτάρουν πολύ νεαρότεροι άντρες. Το target group μου είναι 19 – 31 βαριά βαριά. Που να κάνω σχέση. Άλλο το 30, άλλο το 40. Με το 40 θα μπορούσα. Αλλά με το 30 ξέρω ‘γω; Τι θα κάνεις στη ζωή σου…».

Η ίδια φροντίζει για την εμφάνιση της, αλλά δεν θέλει να βλέπει υπερβολές: «Για το πρόσωπο έχω κάνει μεσοθεραπεία. Έχω ξεκινήσει από μικρή όμως σαν πρόληψη. Όταν κάνεις υπερβολικά πράγματα, αντί να φαίνεσαι φρέσκια και μικρή φαίνεσαι μεγάλη. Με κάτι χειλάρες έτσι, με κάτι χαρακτηριστικά που τα φρύδια έχουν έρθει εδώ. Λίγο σκιάζεσαι. Δεν είναι ούτε νεανικό, ούτε έχει μια φυσικότητα, ούτε μια φρεσκάδα. Αυτό χάνουν».

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα