Μην χασετε

Αλίκη Κατσαβού: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις – Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας, σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου»

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Αλίκη Κατσαβού, με μια ανάρτησή της στο Instagram, πριν από λίγο, ραγίζει καρδιές.

Advertisements

“Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας, σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα”, έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν: “Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη το Π.Γ.Ν. Αττικόν στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στη ΜΕΘ. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουαρίου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε παρά τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις στις 26 Φεβρουαρίου στις 2:24 τα ξημερώματα”.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα