Μην χασετε

Αλέξης Κούγιας: «Oταν σκoτώθηκε η πρώτη μου σύζυγoς έμενα για 10 χρόνια σε ξενoδοχεία»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο πολύκροτες υποθέσεις στα δικαστικά έδρανα άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό της πρώτης του συζύγου σε δυστύχημα αλλά και στο πόσο άλλαξε η ζωή του το φρικτό αυτό παιχνίδι της μοίρας.

«Θα είχα μία άλλη ζωή και μία άλλη επαγγελματική εξέλιξη. Μετά από λίγες ημέρες του γάμου μου σκοτώθηκε η τότε σύζυγό μου σκοτώθηκε σε τραγικό ατύχημα. Έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος αυτό με οδήγησε σε αποκλειστική απασχόληση με τη δικηγορία. Έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Advertisements

 

Συνεχίζοντας επεκτάθηκε και σε πτυχές του γάμου του με την Εύη Βατίδου αναλαμβάνοντας μεγάλο μερίδιο στη λήξη του. Οι δυσκολίες στον έγγαμο βίο οδήγησαν στο διαζύγιο αλλά και σε μία μεγάλη αντιδικία που απασχόλησε επί σειρά ετών τα μίντια.

«Ένας άνθρωπος σαν και εμένα είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με τις ανάγκες ενός αληθινού οικογενειάρχη. Παντρεύτηκα μία κοπέλα που πιθανώς είχε άλλα όνειρα. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε πολύ απλά καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Κακοί σύμβουλοι οδήγησαν σε μία  ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, μου ζητούσαν τη μισή μου περιουσία, 25 εκατομμύρια. Δυστυχώς, για εκείνους δεν πήραν τίποτα. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ πικρή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Advertisements

Όσο για το αν στο μέλλον βλέπει ξανά τον εαυτό του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας δήλωσε:

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Όταν χώρισα ήμουν 56 ετών.  Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Ο συνδυασμός ενός επιτυχημένου επαγγελματικά ανθρώπου έλκει τις γυναίκες όμως είχα ένα μότο στη ζωή μου ότι όταν έχεις παιδιά απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος».

 

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα