Μην χασετε

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: H τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους μπροστά από το στολισμένο δέντρο

Αναμφισβήτητα, το 2020 είναι η χρονιά τους! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες παντρεύτηκαν και έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού. Μπορεί αυτό το έτος να έχει φέρει τα πάνω – κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη και ο κορονοϊός να ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους, όμως οι δύο ηθοποιοί θα έχουν μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Λένα Δροσάκη και  Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησαν να στολίσουν το σπίτι τους έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους. Το όμορφο ζευγάρι ανυπομονεί να περάσει τις πρώτες γιορτές μαζί με τον πρίγκιπά τους, οι οποίες – όπως όλα δείχνουν – θα είναι διαφορετικές φέτος λόγω του κορονοϊού.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι βρίσκονται οικογενειακώς στην Πάτρα, μετά το lockdown, ενώ μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Όπως θα δεις, οι τρεις τους ποζάρουν φιλώντας ο ένας τον άλλον, με εκείνον να σχολιάζει: “Στολίσαμε κι εμείς!”.

Δες τη φωτογραφία:

Advertisements

Και του χρόνου!

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα