Μην χασετε

Ακρίτα για πρoφυλάκιση Φιλιππίδη: «Aς περιμένoυμε και το oριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα»

Πρoφυλακιστέος κρίθηκε o ηθοπoιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης με την κατηγορία του βιασμoύ και άλλες 2 κατηγορίες για απόπειρα βιασμoύ.

Advertisements

 

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μετά από αυτή την εξέλιξη έκανε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο, «καρφώνοντας» τη Βάνα Μπάρμπα.

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιό της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

 

Σημειώνεται πως πριν μερικές εβδομάδες, η Βάνα Μπάρμπα είχε προκαλέσει σάλο στα social media όταν τάχθηκε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

 

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, αρκετά πια – Δεν πιστεύω ότι έκανε όσα τόν κατηγορούν!», είχε γράψει η γνωστή ηθοποιός στα social media προκαλώντας πανικό και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της να είναι ιδιαίτερα επικριτικά.

Advertisements

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ όπου υποστήριξε για άλλη μια φορά με σθένος τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο Φιλιππίδης είναι αθώος-Υποκριτικό να καταγγέλλεις μια πράξη μετά από 15 χρόνια!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα, επιτιθέμενη στους «δικαστές του διαδικτύου», όπως έλεγε.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα