Μην χασετε

Ακομπλεξάριστη η Ναταλία Γερμανού: Το απίστευτο σχόλιο για την εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όταν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ ή στο γυμναστήριο δεν βάφεται και δεν περιποιείται τόσο τον εαυτό της.

Advertisements

Η Ναταλία λοιπόν πήγε χθες στο γυμναστήριο, μιας και έχει τέλειες αναλογίες αφού προπονείται εντατικά, και στη συνέχεια πήγε στο σούπερ μάρκετ. Και εκεί άκουσε μια κυρία που μιλούσε στον σύζυγό της και σχολίαζε την εξωτερική της εμφάνιση με όχι και κολακευτικά λόγια!

Δείτε επίσης: Κώστας Χατζής: «Παντρεύτηκα μία Γερμανίδα και μία Γαλλίδα γιατί το όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους»

Η Ναταλία είναι ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει ακόμα μία φορά αφού αποκάλυψε τι είπε η κυρία στον σύζυγό της μόλις είδε την παρουσιάστρια! Η Ναταλία έγραψε: «Πήγα σούπερ μάρκετ κατευθείαν από το γυμναστήριο (κάντε εικόνα) και λέει η ξανθιά κυρία πίσω μου στον άντρα της, την ώρα που πλήρωνα “το βλέπεις ότι όλες είναι χάλια από κοντά και τζάμπα ξερογλείφεσαι;”».

Δείτε επίσης: Έρρικα Μπρόγιερ: «Η κόρη μου δεν είχε καταλάβει ότι χωρίσαμε μέχρι που της το είπε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα