Μην χασετε

Αγγελική Λάμπρη: Μια σπάνια και τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Ευτυχία

Η Αγγελική Λάμπρη αποφεύγει να εκθέτει την κόρη της στα social media γι΄αυτό και η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας ξάφνιασε. Η ηθοποιός μαζί με την 5χρονη Ευτυχία είναι δίπλα στη θάλασσα στο Λαγονήσι και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Advertisements

“Λίγο κρασί ,λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου…..!!!!Σ´αγαπώ ,σ´αγαπώ,σ´αγαπωωωωώ!!!!”, ήταν το σχόλιο της ευτυχισμένης μαμάς.

Λίγο κρασί ,λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου…..!!!!Σ´αγαπώ ,σ´αγαπώ,σ´αγαπωωωωώ!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelikilampri (@aggelikilampri_official) στις

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της (Real) η κόρη της είναι ό,τι πιο υπέροχο της έχει συµβεί, το ωραιότερο δώρο της ζωής της.

Περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της αν και όπως είπε στο Λοιπόν, φέτος που εμφανίζεται σε δύο θεατρικές παραστάσεις -η μία παιδική -, η μικρή διαμαρτύρεται ότι της λείπουν οι αγκαλιές με τη μαμά της.

«Όταν γυρίζω στο σπίτι, έχουμε αγκαλιές, φιλία… Την παίρνω συνέχεια μαζί μου στην άλλη δουλειά, στο παιδικό θέατρο που κάνω, στο έργο «Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων», στο θέατρο «Άνεσις». Είναι κι ένας από τους λόγους που κάνω παιδική παράσταση, την οποία είχα κάνει άλλη μία φορά στη ζωή μου, όταν ήμουν πολύ μικρή, στην αρχή, όταν πρωτοβγήκα. Όταν μου το είπαν, επειδή είναι και φίλη η Ολυμπία Σκορδίλη, που σκηνοθετεί, με την οποία νιώθω φοβερή οικειότητα, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο, είπα ότι είναι ευκαιρία να το βιώσω με τη μικρή μου και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», ανέφερε η ηθοποιός.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα