Μην χασετε

Αγγελική Δαλιάνη: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι κάπως… περιστασιακή»

Υποδύεται την Αθηνά στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Η Αγγελική Δαλιάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν τα ριάλιτι «απειλούν» τη μυθοπλασία, για το πώς είναι η καθημερινότητα της ως ηθοποιός, σύζυγος και μητέρα και αν την αγχώνει που η δουλειά της είναι… περιστασιακή.

Δείτε επίσης: Η Νίκη Βίσση μιλάει από το υπόγειο του καμένου της σπιτιού: «Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα»

Τα ριάλιπ «απειλούν» τη μυθοπλασία;

Advertisements

«Ρόδα είναι και γυρίζει. Άλλοτε επικρατούσαν τα ριάλιτι, ενώ τώρα το κοινό μοιράζεται ανάμεσα σε αυτά και στη μυθοπλασία. Αυτή την εποχή ξεκάθαρα επιλέγει περισσότερο νομίζω τη μυθοπλασία. Στο κάτω κάτω, στην τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλα. Αν κάτι δεν αρέσει, πολύ απλά φαίνεται».

Πως είναι η καθημερινότητα σου ως ηθοποιού, συζύγου και μητέρας;

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να λείπεις από τα παιδιά σου σχεδόν 12 ώρες την ημέρα, να επιστρέφεις σπίτι έπειτα από 10ωρα γυρίσματα και να χρειάζεται να κάνεις τόσο πολλά ώστε να αναπληρώσεις την απουσία σου. Ομως δεν θέλω να είμαι αχάριστη… Αφενός έχω βοήθεια από τους δικούς μου, αφετέρου δεν είμαι η μόνη. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σήμερα εργαζόμενες και δεν δουλεύουν λιγότερο από μένα. Έχουν αγριέψει πια τα πράγματα σε όλες τις δουλειές και όλοι πάνω κάτω «βράζουμε στο ίδιο κάζανι». Υπάρχει ένα διαρκές τρέξιμο ως τις 12-1 το βράδυ που πάμε για ύπνο. Όλα αυτά περίπου ως τα τέλη Μαΐου, που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και θα μπούμε σε άλλους ρυθμούς, γιατί η δουλειά του ηθοποιού είναι κάπως… περιστασιακή».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα: «Είναι τραγικό! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι – Για την κόρη μου και μόνο είπα θα το παλέψω»

Advertisements

Αυτό το «περιστασιακό» σε αγχώνει;

«Αυτή είναι η φύση της δουλειάς και έτσι μαθαίνουμε από τη σχολή: πως πρόκειται για εργασία… σεζόν! Έχει το άγχος του “τι κάνω μετά;”, από την άλλη όμως αυτό είναι ανανεωτικό και αναζωογονητικό, γιατί αλλάζεις διαρκώς παραστάσεις», λέει στο Tηλέραμα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα