Μην χασετε

«Ήταν χαζό να λέμε πως δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά φίλοι! Μετά από 4 μήνες που ήμασταν μαζί…»

«Βγάζουν και φήμες πως χωρίσαμε. Τα έχουμε συνηθίσει πλέον αυτά, είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς».

Στη Real News και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μίλησε και για την απόφαση να δημοσιοποιήσουν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη σχέση τους.

Από την αρχή ζήσατε την έκθεση της σχέσης σας με την Ευρυδίκη. Σας ενόχλησε;

Στην αρχή σε φοβίζει όλο αυτό. Δεν ήμουν μαθημένος στην τηλεοπτική πραγματικότητα, οπότε για εμένα ήταν σοκαριστικό. Όσο περνάει ο καιρός, βέβαια, το συνηθίζεις. Με την Ευρυδίκη αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τη σχέση μετά από τέσσερις μήνες που ήμασταν μαζί, γιατί ήταν χαζό να παίζουμε κρυφτό και να λέμε πως δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά φίλοι. Επειδή η μοναδική ερώτηση από τους δημοσιογράφους ήταν αυτή, έπρεπε να βγούμε και να το πούμε. Έπρεπε να κλείσει η παραφιλολογία.

Advertisements

Ναι, αλλά δεν έκλεισε, άνοιξε.

Δεν έκλεισε, γιατί μετά μας ρωτούσαν πότε θα παντρευτούμε και πότε θα κάνουμε παιδιά. Δεν τελειώνει ποτέ αυτός ο κύκλος. Μετά βγάζουν και φήμες πως χωρίσαμε. Τα έχουμε συνηθίσει πλέον αυτά, είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς, για παράδειγμα ότι αγοράσαμε σπίτι, ότι είναι έγκυος η Ευρυδίκη, ότι χωρίζουμε. Αυτό μετά πάει αλυσιδωτά, σου στέλνουν στα social και σε ρωτούν. Με έπαιρναν τηλέφωνο και φίλοι μου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα