Μην χασετε

Ήρθε η Άνοιξη! Ανανέωσε το σπίτι σου με αυτήν την τάση στη διακόσμηση

Πέρασαν μήνες κρύου, βροχών, μουντάδας, μήνες που η αναζήτηση ενός εσωτερικού χώρου ήταν έως και απαιτητική, όμως, η αναμονή πλέον τελείωσε και η Άνοιξη σου χτυπάει διακριτικά την πόρτα.

Advertisements

 

Ο υπέροχος καιρός που είναι έξω από το παράθυρό σου αυτές τις μέρες μπορεί να στο πιστοποιήσει με μεγάλη ασφάλεια. Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα για μερικές αλλαγές κι ανανεώσεις στον προσωπικό σου χώρο, στο σπίτι σου, για να νιώθεις λίγη από τη μαγεία της εποχής σε καθημερινή βάση.

 

Για να είσαι, όμως, μέσα σε αυτό που «επιτάσσει» η διακοσμητική για αυτήν την περίοδο, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς μερικά trends από τα οποία θα πάρεις φρέσκες ιδέες. Εμείς, αυτό που έχουμε να σου προτείνουμε είναι ένα: Οι αποχρώσεις του πράσινου και ειδικά αυτές που μοιάζουν με γρασίδι.

Μη βιάζεσαι να το φοβηθείς σαν χρώμα, επειδή πιθανώς έχεις συνηθίσει τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις που κυριαρχούσαν μέσα στο χειμώνα. Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να μπει λίγο περισσότερο χρώμα στον χώρο σου και, δη, ένα χρώμα που είναι απόλυτα ταιριαστό με την εποχή, όπως το πράσινο.

Υπάρχουν, μάλιστα, τόσες αποχρώσεις, που ο,τι χρώμα και να έχουν τα υπόλοιπα έπιπλά σου, μπορείς να βρεις αυτή που όχι μόνο θα ταιριάζει αλλά θα τα αναδείξει ακόμα περισσότερο.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα