Μην χασετε

Ήλιος Τετράγωνο με Πλούτωνα 14/10: Παιχνίδια Εξουσίας και Απώλειες

Ο Ήλιος στο Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, που μας ετοιμάζει δυσάρεστες συνέπειες των πράξεων μας, αν δεν προσέξουμε, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019!Οι έντονες εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας τώρα, θα αποφέρουν αναπόφευκτες εντάσεις, συγκρούσεις και ίσως μεγάλες ρήξεις.

Advertisements

Εμμονές, νεύρα και σκληρότητα πρέπει να συγκρατηθούν οπωσδήποτε, ώστε να μην χάσουμε, αυτά που έχουμε και αγαπάμε!

Παράλληλα, ερwτικά πάθη που θα προκύψουν τώρα, θα αποδειχτούν μεγάλα λάθη!

Επιπλέον, προσέχουμε τα αλόγιστα έξοδα και γενικά, κάθε παρακινδυνευμένη οικονομική δραστηριότητα ή συμφωνία, προκειμένου να μην έχουμε απώλειες.

Το Τετράγωνο  Ήλιου-Πλούτωνα πλήττει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μην έχεις παράλογη συμπεριφορά, λόγω εμμονών και ανασφάλειας και μην προκαλείς με τα σκληρά σου λόγια το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε να μην είσαι απαιτητικός ή ακόμα και πονηρός, στον εργασιακό τομέα, διότι θα υπάρξουν άσχημες συνέπειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο ερwτικός τομές δεν εξελίσσεται τόσο θετικά, όσο τον τελευταίο καιρό κι αυτό λόγω της δικής σου παράλογης άπληστης συμπεριφοράς. Συγκράτησε ζήλιες, «ζαβολιές» και έπαρση!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να αναμένεις οικογενειακές εντάσεις, γι’αυτό πρέπει  να συγκρατήσεις την οξύθυμη συμπεριφορά σου. Επίσης, απέφυγε την επιστροφή σου σε ένα επικίνδυνο έρωτα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Προσοχή σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και στις σχέσεις με τα αδέρφια σου. Απέφυγε κουτσομπολιά και νεύρα στις κοινωνικές σου επαφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στον συναισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είσαι συγκρατημένος και ολιγαρκής!

ΖΥΓΟΣ: Περιόρισε την παρορμητική συμπεριφορά σου, η οποία θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη. Βγάλε το θυμό και το μίσος από μέσα σου και μην ξεσπάς με λάθος τρόπο. Φρόντισε επίσης, να μην ξοδεύεις αλόγιστα και να μην κάνεις λάθος επιλογές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απέφυγε φοβίες, άγχη και συγκαλυμμένο μίσος και προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος. Απέφυγε εμμονές, μελαγχολία και θλίψη, όπως και το ερwτικό παρασκήνιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είσαι τόσο απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι στους φίλους σου, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Απέφυγε την υπερβολική προκλητικότητα, στην συμπεριφορά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να αναμένεις αρκετά προβλήματα στο τομέα της καριέρας και οφείλεις να προσέξεις την αντίδραση σου, τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σου, ώστε να μην έχεις απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και μην επαναστατείς χωρίς λόγο! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι ευέλικτος και συγκρατημένος σε όλες τις κοινωνικές επαφές σου.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ: Πες όχι σε πάθη απαγορευμένα, που σε παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, διότι δεν θα μείνουν ατιμώρητα! Επιπλέον, διαχειρίσου σωστά τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα