Μην χασετε

Ήλιος Τετράγωνο με Δία 8/9: Όχι στις υπερβολές και το ρίσκο

Όταν ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει Τετράγωνο με το Δία από το ζώδιο του Τοξότη, η υπερβολή και η υπέρμετρη αισιοδοξία προκαλούν αρνητικές συνέπειες, μετά από λάθος επιλογές μας, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019!

Η όψη αυτή, μας κάνει ανυπόμονους, υπερβολικούς, υπεραισιόδοξους, σπάταλους, ριψοκίνδυνους, επιπόλαιους και τυχοδιώκτες.

Advertisements

Οι δραστηριότητες μας είναι τώρα αλόγιστες, ανώριμες και παρορμητικές, προκαλώντας μας σημαντικές απώλειες.

Ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε τα «δώρα», που μας χάρισε το σύμπαν, προστατεύοντας τα και όχι να ζητάμε όλο και περισσότερα, διότι η απογοήτευση είναι αναπόφευκτη.

Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και επίσης απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει προβλήματα, που δεν τα αναμένεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια, αλλά και παρελθοντικές ερwτικές ιστορίες, τείνει να είναι απρεπής και απόλυτα λανθασμένος, λόγω  περαισιοδοξίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε πολύ τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. 

Advertisements

ΛΕΩΝ
Περιόρισε άμεσα τις οικονομικές σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν να είναι πολύ αργά! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πες όχι στη υπέρμετρη αισιοδοξία σε όλους τους τομείς της ζωής σου και τις υπερβολές σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική και σύνεση οπωσδήποτε!

ΖΥΓΟΣ
Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς έρωτες και κουτσομπολιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η  έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος, ώστε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε προσγειωμένα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην έχεις υπερβολικές ερwτικές απαιτήσεις και μην παρασύρεσαι σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΙΧΘΥΣ
Οι υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό! Αρκέσου σε αυτά που έχεις στον έρωτα και προστάτεψε τα!

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα