Μην χασετε

Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα 13/5: Πραγματοποιούμε τα Όνειρα μας – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, σχηματίζουν μία ωφέλιμη, ονειρική και άκρως συναισθηματική όψη Εξαγώνου, την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021!

Advertisements

 

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας εμπνέει και μας κάνει να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να ακολουθήσουμε την καρδιά και την διαίσθηση μας!

Όνειρα, ευχές και επιθυμίες, πραγματοποιούνται και μας προσφέρουν ξανά το χαμόγελο!

Ρομαντικές στιγμές, eρωτικές εξομολογήσεις και τρυφερότητα στον eρωτα, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

 

Οικονομική εύνοια, μας δίνει χαρά!

Ωστόσο δεν θα λείψουν οι εξιδανικεύσεις, λόγω της τάσης μας να παραμερίζουμε την λογική!

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

Advertisements

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Αν αυτό που εύχεσαι, είναι συναισθηματική σταθερότητα, αλλά και οικονομική εύνοια, μπορείς να τα πετύχεις και να τα απολαύσεις! Προσοχή μόνο στις άσκοπες σπατάλες και τις διατροφικές υπερβολές

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η ώρα, να επιστρατεύεις το συναίσθημα! Όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα και η ζωή σου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική, σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αναγνωρίζεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, τα ξεκαθαρίζεις και νιώθεις μία πρωτοφανή συναισθηματική πληρότητα! Η διαίσθηση σου, μπορεί να σε οδηγήσει πολύ κοντά σε μία βαθιά σου επιθυμία! Ευνοούνται παρασκηνιακές ενέργειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυνήγησε ακόμα και τα πιο μεγάλα σου απίθανα όνειρα και άλλαξε όλη σου τη ζωή! Οι φίλοι σε στηρίζουν δυναμικά με την αγάπη τους, η οποία εκφράζεται λεκτικά, αλλά και έμπρακτα!

 

Advertisements

ΛΕΩΝ: Μπορείς να πραγματοποιήσεις σημαντικές επιθυμίες στον τομέα της καριέρας, αρκεί να φερθείς συνετά και σωστά! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σου αποφέρει κέρδη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Έρχονται όμορφες ονειρικές στιγμές σε eρωτα, αλλά και σε όλες τις κοινωνικές επαφές σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους και ανοίγεσαι συναισθηματικά! Μπορείς να είσαι αισιόδοξος ξανά!

ΖΥΓΟΣ : Σε διακρίνει τώρα ισχυρός συναισθηματισμός και δυνατό πάθος! Μία μεγάλη eρωτική επιθυμία ή ένας σημαντικός οικονομικός στόχος πραγματοποιείται! Εμπιστεύσου το ένστικτο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Ήρθε η στιγμή να μπορέσεις να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς στην συντροφική σου ζωή!  Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έρθει στη ζωή σου μία νέα όμορφη και τρυφερή σχέση και αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ομορφαίνεις, δουλεύεις αποτελεσματικά, η καθημερινότητα σου γλυκαίνει και εσύ νιώθεις μία πρωτόγνωρη ευεξία! Πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς σου στόχους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές οι ευκαιρίες στην eρωτική ζωή για ρομαντισμό, πάθος, επιτυχίες και κατακτήσεις! Ένα μεγάλο eρωτικό όνειρο πραγματοποιείται και εσύ λάμπεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Η ευκαιρία για επανασύνδεση, ίσως έρθει αυτές τις μέρες. Επιπλέον, το οικογενειακό περιβάλλον γεμίζει αγάπη και συναίσθημα!

ΙΧΘΥΣ: Τα επικοινωνιακά σου και τα εκφραστικά σου μέσα, σε βοηθούν και  με μία σου λέξη πετυχαίνεις ότι επιθυμείς. Κοινωνικοποιείσαι και πετυχαίνεις όμορφες επαφές και γνωριμίες! Έρχονται τρυφερά μηνύματα!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα