Μην χασετε

Ήλιος Εξάγωνο με Πλούτωνα 16/3: Θέληση, Δύναμη, Πάθος, Χρήμα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Ο Ήλιος στους Ιχθύες, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Advertisements

 

Αυτήν την περίοδο, είμαστε ικανοί να μεταμορφωθούμε και να εκπληρώσουμε βαθιές επιθυμίες!

Η επιθυμία, η θέληση και η αποφασιστικότητα θα συντελέσουν στην βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας!

 

Θα νιώσουμε ισχυροί, ατρόμητοι και ακατανίκητοι, αφού η όψη αυτή, μας προσφέρει την ικανότητα, να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις καταστάσεις που βιώνουμε, να κατανοήσουμε βαθιές πτυχές του εαυτού μας, αλλά και να «διαβάσουμε» συμπεριφορές των άλλων, ώστε να μπορέσουμε να κινηθούμε ανάλογα.

Επίσης, η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των  οικονομικών αλλά και τον eρωτικό, καθώς το πάθος, ο eρωτισμός και ο βαθύς συναισθηματισμός αυξάνονται.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και κυρίως όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα και ιδιαίτερα έντονη διαίσθηση, θα έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, εύνοια σε μακροπρόθεσμους στόχους ζωής και βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν, θα έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες, αποκαλύψεις εποικοδομητικές στην καριέρα και ευκαιρίες για κοινωνική καταξίωση, θα έχεις.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται. Αισιοδοξία και δύναμη σε διακρίνουν και κοινωνικές επαφές σε ωφελούν σημαντικά. Ιδανική περίοδος να διευθετήσεις νομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ
Οικονομικές δραστηριότητες στέφονται από επιτυχία και επιπλέον, σε διακρίνουν πάθος και σeξουαλικότητα. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευκαιρία για μία νέα ουσιαστική σχέση και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, θα έχεις!

 

ΖΥΓΟΣ
Εργασιακή αποδοτικότητα που οδηγεί στην επιτυχία, βελτιωμένη εμφάνιση και καθημερινότητα, θα έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανέλπιστες ευκαιρίες και επιλογές στον eρωτικό τομέα, επιλογές για εδραίωση ή έναρξη νέας σημαντικής σχέσης, πολλές eρωτικές κατακτήσεις και καυτές eρωτικές στιγμές, θα έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι θα έχεις, αλλά και επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί.

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πλούσια αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, ευφυΐα και ευστροφία, θα έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομική ευημερία, επιτυχία στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα στις σταθερές σχέσεις, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα έχεις.

ΙΧΘΥΣ
Ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν θα έχεις, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί. Σε διακρίνουν θέληση, απολυτότητα, σιγουριά για τον εαυτό σου, αισθησιασμός, πάθος και έντονος eρωτισμός..

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα