Μην χασετε

«Έχουμε 10 χρόνια διαφορά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι με μικρότερο άντρα παντρεμένη»

“Στον τέταρτο μήνα που ήμασταν μαζί, έμεινα και έγκυος. Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει”.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, η Ελένη Πέτα εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά μίλησε και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, Κώστα Λιόλιο. «Ειδικά τα πρώτα χρόνια, ό,τι μου πρότειναν οι εταιρείες δεν ήταν στα θέλω μου.

 

Advertisements

Ήταν πράγματα λίγο πιο λαϊκά, πιο εύπεπτα, πιο ελαφριά, που εγώ δεν ήθελα να λέω τέτοια πράγματα, ούτε και να κάνω τέτοιες συνεργασίες. Ως νεότερη με πείραζαν κάποια πράγματα στις συνεργασίες. Με ρίχνανε συνήθως στα προγράμματα γιατί δεν είμαι άνθρωπος που διεκδικώ και παλεύω για τα θέλω μου. Εννοείται ότι πέρασα το να μου χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Ήταν πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Το τρως ελαφρώς και μετά λες δεν θέλω», είπε η τραγουδίστρια.

Αναφερόμενη στα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για εκείνη και τον σύζυγό της, η Ελένη Πέτα είπε: «Η ζωή τα έφερε και κολλήσαμε αμέσως. Στον τέταρτο μήνα που ήμασταν μαζί, έμεινα και έγκυος. Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας που από την πρώτη στιγμή έδειξε απίστευτη ωριμότητα και χάρη σε αυτόν έγινε ό,τι έγινε. Ακόμα και στο στάδιο της εγκυμοσύνης ο Κώστας ήταν ο βράχος μου. Αυτός στήριζε εμένα και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ σπάνιο. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι με μικρότερο άντρα παντρεμένη».

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα