Μην χασετε

«Έχουμε φτάσει στα όρια του χωρισμού με τη γυναίκα μου»

“Το απροχώρητο, μετά από τόσα χρόνια και για μας τους δύο δεν θα ήταν όπως χωρίζουν κάποια ζευγάρια που είναι πρωτοερωτευμένα ή νιόπαντρα. Θα είναι πολύ διαφορετικά”.

Advertisements

 

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ζευγάρι από την περίοδο που σπούδαζαν μαζί στη δραματική σχολή. Τα πράγματα για το ζευγάρι, όμως, δεν ήταν πάντα εύκολα. Ο Χάρης Γρηγορόπουλος εξομολογείται στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live:

 

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στη δραματική σχολή στη Θεσσαλονίκη, εγώ την κυνήγησα. Με τράβηξε το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της και του δέρματός της. Ήταν στο target group του ενδιαφέροντός μου. Ο έρωτάς μας εξελίχθηκε.

Οι καβγάδες είναι το αγαπημένο μας σπορ. Εγώ θυμώνω δυσκολότερα αλλά με μεγαλύτερη ένταση. Ναι, έχουμε φτάσει στα άκρα, να σκεφτούμε να χωρίσουμε. Μαλακώνει μετά το πράγμα και το ξανασκεφτόμαστε. Είναι αυτό που μας ενώνει πιο ισχυρό από αυτό που μας χωρίζει. Το απροχώρητο, μετά από τόσα χρόνια και για μας τους δύο δεν θα ήταν όπως χωρίζουν κάποια ζευγάρια που είναι πρωτοερωτευμένα ή νιόπαντρα. Θα είναι πολύ διαφορετικά».

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα