Μην χασετε

Έχετε συνέντευξη για δουλειά; 5 styling tips για να δημιουργήσετε το κατάλληλο look

δημιουργία του ιδανικού συνόλου είναι από μόνη της μία ιδιαίτερη διαδικασία για εμάς τις γυναίκες. Εάν υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει αυτή τη διαδικασία λίγο πιο αγχωτική, αυτός είναι όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο για συνέντευξη για δουλειά.

Advertisements

Τότε θέλουμε να φορέσουμε κάτι που μας κάνει να φαινόμαστε δυναμικές, κομψές και σίγουρες για τον εαυτό μας. Η εμφάνιση μας, άλλωστε, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επαγγελματική μας παρουσία. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν κάποια σωτήρια tips που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την πιο κομψή εμφάνιση.

Ποια styling tricks πρέπει να γνωρίζετε;

Να είστε αρκετά προσεγμένη και περιποιημένη

Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περάσετε άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά σίγουρα σημαίνει πως θα πρέπει να παρατηρήσετε εάν τα ρούχα σας είναι σωστά σιδερωμένα ή εάν τα παπούτσια σας είναι πεντακάθαρα.

Μην κάνετε υπερβολές

Ο στόχος είναι να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας χωρίς να χάνετε το στιλ και την προσωπικότητα σας. Επιλέξτε να φορέσετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άνετα, όμορφες και επαγγελματίες. Μη φορέσετε κάτι πολύ θηλυκό και sexy, μην το παρακάνετε με το αυστηρό ντύσιμο. Βρείτε μία ισορροπία.

Χρωματική παλέτα

Φυσικά, μία πολύ σημαντική απόφαση είναι η χρωματική παλέτα που θα επιλέξετε. Αποχρώσεις όπως το μπλε, το μαύρο, το λευκό, το γκρι αποπνέουν σιγουριά, επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Μη μένετε προσκολλημένες στα τετριμμένα

Ναι, το κοστούμι ή ένα φόρεμα είναι πάντα οι πιο safe επιλογές. Όχι, όμως, και οι μοναδικές. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που είναι πιο κοντά στο στιλ σας όπως μία ολόσωμη φόρμα ή έναν συνδυασμό παντελόνι και τοπ.

Δώστε μεγάλη προσοχή στα παπούτσια

Εάν έχετε σκεφτεί να φορέσετε γόβες, αλλά γνωρίζετε πως το περπάτημα σας δεν είναι και τόσο σταθερό, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ο στόχος είναι να δώσετε την αίσθηση μίας επαγγελματίας που πατά σταθερά στα πόδια της.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα