Μην χασετε

Έχεις παραπανίσια κιλά; Τα 10 styling tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Έχεις μερικά παραπανίσια κιλάκια και θέλεις να βρεις τρόπους για να ντύνεσαι ωραία και να αναδεικνύεις σωστά τις καμπύλες σου; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις τα tips που σου προτείνουμε.

Καταρχάς θα πρέπει να ανανεώσεις όλα σου τα εσώρουχα. Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι να φοράς τα σωστά εσώρουχα ανάλογα με το ντύσιμο που θα επιλέξεις. Τα παντελόνια σε ίσια γραμμή και αυτά που τελειώνουν πάνω από τον αστράγαλο είναι μια σωστή επιλογή. Ωστόσο αν σου αρέσουν οι καμπάνες μπορείς επίσης να τις φορέσεις αρκεί να τις συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

20+1 υπέροχες ιδέες για να συνδυάσετε ένα σακάκι με παντελόνι

Advertisements

Απόφυγε πάση θυσία τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια γιατί δεν θα κολακέψουν καθόλου τον σωματότυπό σου. Μην φοβάσαι να φοράς στενά ρούχα και ξέχνα τα πολύ φαρδιά καθώς μπορεί να σου προσθέσουν αρκετά κιλά.

L&L tip: Μπορείς να συνδυάσεις ένα στενό τζιν παντελόνι με ένα λίγο πιο φαρδύ t-shirt και να το φορέσεις από μέσα επιλέγοντας να βάλεις από πάνω ένα πιο μακρύ γιλέκο!

Τα χρώματα των ρούχων σου μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να φανείς πιο αδύνατη! Προτίμησε να βάλεις χρώμα στα παντελόνια και επίλεξε πιο σκουρόχρωμα tops. To total black look είναι ιδανική λύση για τις βραδινές σου εμφανίσεις και θα το λατρέψεις, όπως επίσης και τα sequin dresses, σαν αυτό που φοράει η Ashley Graham στην παραπάνω φωτογραφία.

Advertisements

Και μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι να θυμάσαι πως τα ολόσωμα μαγιό κολακεύουν καλύτερα το σώμα σου και μπορείς να τα συνδυάσεις με υπέροχα κιμονό και παρεό που θα αναδείξουν τέλεια το στιλ σου!

5+1 μυστικά για vα ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε

Όποιο και να είναι το βάρος σου, σημαντικότερο όλων είναι να αισθάνεσαι καλά και να μην εγκλωβίζεσαι σε φορετά πρότυπα που θέλουν τις γυναίκες skinny και τα ιδανικά ρούχα XS…#fake

20+1 υπέροχες ιδέες για να συνδυάσετε ένα σακάκι με παντελόνι

Advertisements

5+1 μυστικά για vα ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα