Μην χασετε

Έχασε τα λόγια του ο Γιώργος Χρυσοστόμου! «Καρφώθηκε» στα κάλλη της Ελένης Μενεγάκη!

«Διαλύθηκε» το πλατό από τα γέλια!

Αν η τηλεοπτική χημεία είναι σωστή, φαίνεται εξαρχής… Η πρώτη τους συνάντηση στο πλατό ήταν μάλλον επεισοδιακή και έκτοτε αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί πάντα εκρηκτικά. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και η κουβέντα τους ήταν απολαυστική και με πολλή διάθεση για παιχνίδι. Λίγο πριν να τα ομολογήσει όλα στο «Έχω – Δεν έχω» ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να μείνει μακριά του…

«Κάτι γίνεται από την αρχή της φετινής σεζόν, πέφτουν διάφορες ατάκες που δεν έχουν πέσει ποτέ εδώ μέσα. Κάπως αλλιώς το νιώθετε φέτος», είπε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το… αντικείμενο – φετίχ του Γιώργου Χρυσοστόμου.

Πότε η κουβέντα πέρασε στις μυρωδιές των ανθρώπων, πότε η Ελένη Μενεγάκη μετακόμισε την πολυθρόνα της δίπλα του ένας Θεός το ξέρει, αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου που έχασε τα λόγια του, καθώς η παρουσιάστρια του έδωσε την ευκαιρία να έχει μια… σφαιρικότερη άποψη από τα κάλλη της. Όσο για τις αντιδράσεις των συνεργατών της πίσω από της κάμερες; «Διαλύθηκε» το πλατό από τα γέλια.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα