Μην χασετε

Έτσι φορούν τα κασκόλ τους φέτος οι fashionistas

3 τρόποι για να φορέσετε και εσείς τα κασκόλ σας όπως τα Ιt girls της μόδας

Advertisements

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο item που χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες για τον χειμώνα, αυτό είναι αναμφίβολα το ζεστό κασκόλ. Τα κασκόλ μας κρατούν ζεστές ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αρκετά ενώ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε διαφορετικά looks. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το φορέσουμε είναι να το τυλίξουμε γύρω από τον λαιμό μας, ώστε να μας προστατέψει από το κρύο, ωστόσο -όπως πάντα- οι fashionistas έχουν ανακαλύψει και προτείνουν κάποιους κομψούς τρόπους που θα κάνουν τα outfits μας με κασκόλ να ξεχωρίσουν.

Τα ζεστά κασκόλ είναι από τα πιο χρήσιμα fashion items για τον χειμώνα. Μάλιστα μας βοηθούν να δημιουργήσουμε το layering εφέ στα χειμερινά μας looks. Φορέστε ένα πουλόβερ ή ένα ζιβάγκο και συνδυάστε το με ένα blazer. Για να κάνετε το look σας ακόμα πιο σικ φορέστε επάνω από το blazer ένα ζεστό κασκόλ και τοποθετήστε μία ζώνη γύρω από τη μέση σας. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και κομψό.

Μπορείτε να τα φορέσετε με τον απλό και κλασικό τρόπο όπως και η fashionista Lucy Williams. Γυρίστε το γύρω από τον λαιμό σας για να τον προστατέψετε και να δημιουργήσετε ένα cozy για τον χειμώνα.

Ένα ζεστό κασκόλ με ξεχωριστό pattern μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και mix&match συνδυασμούς. Αν έχετε ένα καρό παλτό ή blazer στην γκαρνταρόμπα σας μπορείτε να το φορέσετε με ένα εξίσου καρό κασκόλ. Προσέξτε όμως οι αποχρώσεις των δύο items να ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό

 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Advertisements

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα