Μην χασετε

Έτσι θα Κάνετε το Υπνοδωμάτιο σας να Μοιάζει με Μάστερ Σουίτα όσο Μικρό κι αν Είναι

Η σκέψη του ότι βρίσκεστε σε μια μάστερ σουίτα κάποιου ξενοδοχείου και απολαμβάνετε το όμορφο περιβάλλον είναι πολύ ωραία, αλλά αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι να έχετε το δωμάτιο αυτό κάθε μέρα στο σπίτι σας.

Advertisements

Μπορεί το δωμάτιό σας να είναι μικρό, αλλά το μέγεθος δεν είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει αν το περιβάλλον του σας δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι τα πράγματα που αν τα ακολουθήσετε μπορείτε να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας της αίσθηση της μάστερ σουίτας – όσο μικρό κι αν είναι.

Ξεκινήστε με ένα μεγάλο χαλί Τίποτα δεν κάνει έναν χώρο να φαίνεται τόσο μικρός, όσο ένα χαλί που είναι μικρό για τον συγκεκριμένο χώρο. Επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί που θα καλύπτει μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια του δαπέδου σας και θα δείτε πως θα κερδίσετε πολύ… έδαφος.

Επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί που θα καλύπτει μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια του δαπέδου σας.

Προτιμήστε τα λευκά Θέλετε να βιώσετε την αίσθηση των υπνοδωματίων ξενοδοχείου; Υιοθετήστε το λευκό σε τοίχους, ταβάνια, πατώματα, έπιπλα και – κυρίως – στο κρεβάτι σας. Επιλέξτε λευκά σεντόνια, μαξιλαροθήκες και παπλώματα και παίξτε με τις υφές (αντί για τα χρώματα).

Υιοθετήστε το λευκό σε τοίχους, ταβάνια, πατώματα, έπιπλα και – κυρίως – στο κρεβάτι σας.

Βάλτε μια πολυθρόνα Διακοσμήστε μια γωνιά του δωματίου με μια πολυθρόνα. Είναι πολύ κομψή και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμη για να ακουμπήσετε τα ρούχα σας μετά από μια κουραστική μέρα. Αν δεν υπάρχει χώρος για πολυθρόνα, δοκιμάστε κάτι μικρότερο όπως ένα σκαμπό ή ένα πλεκτό καλάθι.

Διακοσμήστε μια γωνιά του δωματίου με μια πολυθρόνα.

Μεγάλα φωτιστικά Τα μεγάλα φωτιστικά δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας και ταυτόχρονα τον φωτιστικό «τόνο» που χρειάζεται το υπνοδωμάτιό σας. Αν μπορείτε να βάλετε και ένα dimmer, τότε θα έχετε δημιουργήσει τις ιδανικές φωτιστικές εγκαταστάσεις. Αν τα ταβάνια σας είναι χαμηλά, αναζητήστε φωτιστικά που το μέγεθός τους είναι οριζόντιο και όχι κάθετο.

Τα μεγάλα φωτιστικά δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας που χρειάζεται το υπνοδωμάτιό σας.

Απλίκες Έχετε προσέξει πως στα ξενοδοχεία υπάρχουν συνήθως απλίκες στον τοίχο; Μη διστάσετε να βάλετε πορτατίφ στα κομοδίνα, αλλά και απλίκες πάνω από το κρεβάτι σας. Αν το δωμάτιο είναι πολύ μικρό, τότε προτιμήστε τις απλίκες από τα επιτραπέζια φωτιστικά και θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

 

Έχετε προσέξει πως στα ξενοδοχεία υπάρχουν συνήθως απλίκες στον τοίχο;

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα