Μην χασετε

Έτσι θα Διακοσμήσετε με Στιλ τον Τοίχο Πάνω από το Κρεβάτι

Πολύς κόσμος προκειμένου να γεμίσει τον χώρο πάνω από το κρεβάτι του επιλέγει να βάλει κεφαλάρι. Τι γίνεται όμως αν έχετε βαρεθεί αυτή τη λύση και θέλετε κάτι εναλλακτικό;

Πίνακας ζωγραφικής Ένας πίνακας ζωγραφικής είναι η πιο απλή λύση για να διακοσμήσετε εύκολα και χωρίς δυσκολία τον χώρο πάνω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε έναν πίνακα που σας αρέσει και συνδυάστε τον με τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου. Αν ο συγκεκριμένος πίνακας σας αρέσει πολύ μπορείτε να τον κάνετε το επίκεντρο της διακόσμησης ξεκινώντας να φτιάχνετε το δωμάτιό σας βασισμένοι στα χρώματα που κυριαρχούν στον πίνακα. Προσέξτε μόνο να τον βιδώσετε καλά στον τοίχο για να μην υπάρξει πρόβλημα στο ενδεχόμενο σεισμού (αυτό ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες προτάσεις).

Ένας πίνακας ζωγραφικής προσθέτει πάντα στιλ σε ένα υπνοδωμάτιο.

Ράφια Μια επίσης καλή λύση είναι να τοποθετήσετε ράφια πάνω στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά βιβλία ή διακοσμητικά. Τα ράφια έχουν το καλό πως αποτελούν ταυτόχρονα και αποθηκευτικό χώρο που θα σας βοηθήσει ειδικά αν δεν έχετε μεγάλους χώρους και πολλά ντουλάπια.

Τα ράφια θα χρησιμεύσουν και ως αποθηκευτικοί χώροι

Έξτρα tip Βάζοντας μια όμορφη ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από τα ράφια, η διακόσμησή σας θα δείξει ακόμα πιο όμορφη.

Advertisements
Δείτε πόσο όμορφη δείχνει αυτή η ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.

Κουρτίνες Το να βάλετε κουρτίνες πίσω από το κρεβάτι σας δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Θα δώσετε στιλ στο δωμάτιό σας και θα γεμίσετε τον χώρο. Επιλέξτε απαλά και λεπτά υφάσματα σε παλ αποχρώσεις και αποφύγετε έντονα σχέδια και βαριά υφάσματα.

Οι κουρτίνες χαρίζουν στιλ και ρομαντισμό σε έναν χώρο.

Δημιουργία gallery Αντί να κρεμάσετε πολλά έργα τέχνης στον τοίχο σας, στηρίξτε τα πάνω από το κρεβάτι σας. Αν δεν έχετε χτιστό ράφι για να τα στηρίξετε μπορείτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο δημιουργώντας μια αυτοσχέδια gallery τοίχου. Ενισχύστε την με δικά σας έργα τέχνης αλλά και με πίνακες που έχουν ωραία μηνύματα.

Επιλέξετε να διακοσμήσετε το πίσω μέρος του κρεβατιού σας με όμορφους πίνακες.

Αφίσες Επιλέξτε μια μεγάλη αφίσα ή ακόμα και ταπετσαρία και ντύστε με αυτήν όλον τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και επιπλέον θα δώσει στιλ στο δωμάτιό σας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε κάτι άλλο.

Μια μεγάλη αφίσα ή μια ταπετσαρία αλλάζουν τελείως το στιλ του δωματίου

Ράφι με λουλούδια Αν το δωμάτιό σας δεν έχει ράφι πάνω από το κρεβάτι σας, τότε μπορείτε να προσθέσετε εσείς ένα και να βάλετε εκεί μερικά λουλούδια για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιο.

Advertisements
Τοποθετήστε λουλούδια με χρώμα μέσα σε όμορφα βάζα και φέρτε την άνοιξη μέσα στο δωμάτιό σας.

Παράθυρο Αν βολεύει να βάλετε το κρεβάτι σας μπροστά από παράθυρο, τότε κάντε το. Μην προσθέσετε κουρτίνες. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να σας ξυπνάει ο ήχος της βροχής πάνω στα τζάμια ή οι λαμπερές ακτίνες του ήλιου.

Το παράθυρο ταιριάζει να βρίσκεται πίσω από ένα κρεβάτι και αν έχετε παράθυρο σε αυτό το σημείο, μην του βάλετε κουρτίνες.

Φτιάξτε μια δική σας κατασκευή Αν έχετε βαρεθεί τα ράφια, τους πίνακες και τις κουρτίνες και θέλετε κάτι μοναδικό που να έχει τη δική σας υπογραφή, φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή. Πάρτε ξύλινες τάβλες από ένα ξυλουργείο και διακοσμήστε με ό,τι αντικείμενο θέλετε. Είτε με ασπρόμαυρες δικές σας φωτογραφίες, είτε με λαμπάκια, είτε με ποτηράκια (όπως στη φωτογραφία) το αποτέλεσμα θα είναι απλά..υπέροχο.

Φτιάξτε κάτι μόνοι σας.

Διακοσμήστε το πάνω μέρος του κρεβατιού σας έξυπνα και δημιουργικά δίνοντας στιλ στον χώρο σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιλέξτε διακοσμητικά που θα ενισχύσουν το στιλ του δωματίου σας εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα